Marius84 Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Buna seara! Am acest telefon achizitionat din batrana Rusie cu garantie si tot tacamul in urma cu circa 2 luni. Din nefericire, s-a defectat display-ul, se pare ca este o problema comuna la acest model. S-a defectat pur si simplu cand ascultam un radio, a ramas oarecum de un alb-cenusiu, restul telefonului lucreaza ok. Garantia internationala nu este valabila pentru tablete si smartphone-uri, iar cei de la Depanero, singurul service agreat de Lenovo in Romania, care le face si garantiile, mi-a dat un raspuns total evaziv cand am intrebat despre garantie ruseasca pe teritoriul Romaniei. Problema este ca prea curand nu mai ajung in Rusia si oricum, nu pot astepta acolo sa mi-l repare. Intrebarea mea este cum se deschide acest telefon, ca nu imi dau seama, nu are niciun surubel, deci banuiesc ca ori capacul spate este lipit cu banda dublu adeziva si sub el exista ceva suruburi care tin ansamblul touch si display, ori acest ansamblu este prins cu banda dublu adeziva, dar nu as vrea sa risc. Am mai schimbat la alte modele, stiu ca trebuie incalzit si tras cu ventuza, dar nu vreau sa trag si sa produc daune mai mari. Oricum, nu ma asteptam sub nicio forma sa cada asa repede display-ul la un telefon relativ scump. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum