HelliosSun Postat Mai 27, 2015 Autor Partajează Postat Mai 27, 2015 Greu cu alegerile astea.Ba nu sti ce boxa sa iei,ba nu sti ce amplificator.Nu mai am bani si de mixer daca iau boxa si amplificatorul ala.Ma duc in 1400-1500lei amandoua plus cablul de la boxa la amplificator.Cum este mai bine sa astept ca sa fac rost si de bani pt mixer si in final sa iau boxa aia xpro cu amplificatorul ibiza amp1000 si un mixer sau sa iau boxa xpro si un amplificator care nu necesita mixer?Daca este mai bine cu a doua varianta recomandati si voi un amplificator.Cautati pe olx si datimi link ceva ,nume etc. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 defapt tie nu iti trebuie un mixer ci un corector de ton,sau mixerul sa aiba si corector de ton.la voi in craiova nu sunt magazine sau targuri de unde sa iti ei unul sh? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Raspunsul la intrebarile tale se regaseste in studiu de luni de zile... ce ai citit tu mai sus, sunt baliverne in mare masura. Userii seriosi evita sa raspunda punctual. Ca sa intelegi raspunsurile alea, trebuie sa-ti bati capul, si sa studiezi putin in paralel. Trebuie sa intelegi ce reprezinta de fapt caracteristicile produselor, parametrii lor, fenomenele, etc. Eu iti spun atat; NU cumpara PA la interior. Sunt incinte puternic directionale, si cu particularitati acustice care le fac sa sune ca un kkt. Vrei muzica misto la interior, cumpara cu grija o pereche de incinte la un 600ron (sh), un Onkyo A-8xxx, si gata. Mixerele suna ca un carnat, PA-urile suna ca un carnat, amp-urile PA ieftine suna ca un carnat... cam asta e concluzia. Link spre comentariu
HelliosSun Postat Mai 27, 2015 Autor Partajează Postat Mai 27, 2015 (editat) Ideea era ca sa bag vecinii in boala cand fac o petrecere ceva.O boxa de nunta era beton pt asa ceva.Ma tot framanta ideea sa iau un blue tech xpro-15 cu amplificatorul ibiza amp-1000 si un mixer second pana in 150lei sa bubuie urechile.Nu imi trebuie calitate si chestii.Sa nu baraie si sa se auda tare si langa boxa si la departare. Asa pt ascultare am pe acestea http://olx.ro/oferta/vand-statie-pioneer-sa-5300-si-boxe-ID3ZihI.html#d7399c4fd2 .Le-am pus la vanzare ca vreau sa imi iau ce este mai sus dar cred ca o sa le opresc daca tot ziceti ca nu este bun un PA la interior. Editat Mai 27, 2015 de HelliosSun Link spre comentariu
core Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 (editat) deci nu vrei sa asculti tu muzica, vrei muzica pentru vecini? pretul la boxa aia e pe bucata (LE am vazut si in magazin mai ieftin cu 51 ron modeleul BOXA BLUE TECH DHK-115MK, in google), nu vrei doua sa asculti stereo? Amplificatorul am vazut ca vrei cu doua canale. pentru vecini o goarna activa care o pui la difuzorul de la laptop cred ca e suficient. Editat Mai 27, 2015 de core Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Standfloors 3 cai cu joasele 2x8" minim, sunt de bagat vecinii in boala. Cu un amp. tranzistorizat de un 125w in 8 ohm, si boxele la un 90dB/w/m. Ai nevoie si sa coboare frumos, sa loveasca. Nu doar sa oracaie ca toti dracii... Eu mi-am studiat bine nevoile si preferintele, nu mi-as lua altceva decat fie standfloors, si intr-un caz ideal un 3-4 cai cu joasa foarte mare, de 12-15", raritati. Gen SS-G... Ca amplificator iti recomand Onkyo Integra, seria A-8xxx La incinte e mai greu, dar nu imposibil. Teoretic, cu 1200 lei, cumperi chestii misto... http://olx.ro/oferta/amplificator-onkyo-integra-a-8650-ID3aaD5.html#3a363ce5ac http://olx.ro/oferta/boxe-technics-3-cai-100w-ID3PImy.html#42c8a0b9fe Link spre comentariu
HelliosSun Postat Mai 29, 2015 Autor Partajează Postat Mai 29, 2015 Merita un amplificator de 2x350w reali pe 8 ohmi ,corector de ton(bass,treble,balance,volum),preamplificator de microfon,doua vu-metre(unul pe fiecare canal),cooler cu senzor de temperatura 800lei?Am vorbit cu un electronist si imi face de la 0 acest amplificator cu tot ce vreau eu pe el. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 Sa-ti dea schema pdf, si intreaba pe sectiunea amplificatoare ce-i de capul lui... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum