HelliosSun Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Buna ziua.M-am gandit sa imi achizitionez o boxa behringer b215d impreuna cu un mixer berhinger micromix mx400.Acum vin problemele mele.Mixer-ul il iau ca sa nu stau toata ziua cu mana in spatele boxei sa reglez volumul sau sa dau din winamp acolo la volum.Merita sal iau?Ca sa iau semnal din pc imi trebuie un cablu microfon cordial ccm sau mai bine zis cablu XLR tata la jack 6.8?Chiar nu stiu cum sa iau semnal pt ca boxa are mai multe mufe la input.Si am de ales intre behringer b215d si behringer b612d(cica are 600w RMS.Asa scrie pe site) cu toate ca b612d este mai scumpa.Consider ca b215d este suficient de puternic(345w RMS) si impreuna cu mixer-ul ala o sa fie super.Dupa cum scrie la specificatii.Astept pareri la toate intrebarile. Link spre comentariu
HelliosSun Postat Mai 20, 2015 Autor Partajează Postat Mai 20, 2015 Scuzati am pus poza gresita cu, cablu.Nu este XLR tatat la jack este XLR mama la jack. Link spre comentariu
Vizitator Anonim Victor Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 http://www.amazon.co.uk/6-35mm-Jack-3-5mm-Stereo-Cable/dp/B005JKY5LQ - cablu din acesta iti trebuie . Dai banii pe mixer degeaba , reglezi boxa o data si volumul la fel si dai mai incet sau mai tare din pc . Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 Au -40 to +4dBu... Cum dracu' sa dea peste 1V din PC, eu nu inteleg. Eu stiu ca pentru unii notiunile astea sunt abstracte, dar totusi. HelliosSun; Ai nevoie de mixer. Nu le poti da din PC semnal suficient. Pe de alta parte, boxe profesionale fara mixer langa ele, sunt de porc, principial. Ai grija ca boxele astea nu prea coboara in frecventa, cum sunt cele Hi-Fi. Si asta poate fi suparator. Mai sunt si alte caracteristici care nu le recomanda acustic la interior, dar asta e o alta discutie... In rest sunt OK. Am si eu o gramada de chestii de la ei... P.S. Mai degraba as investi in boxe de studio, tot Behringer. Puse pe standuri, cu un mixer de studio sau dj micut... beton. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 (editat) Eu zic sa stai liniștit cu incintele acelea,am o sala de repetiții și am avut B215 și încă o pereche de la M-Audio,ambele sunt come maxime,au amplificatoarele în clasa D și sursele in comutatie,ajunsesem sa le repar la doua, trei săptămâni,le reparam eu,dacă ies din garanție o sa vezi ce probleme ai cu service-ul,pina la urma am aruncat la gunoi electronica și le-am făcut pasive,îmi pierdeam timpul cu reparatul,acum le amplific cu doua puteri. Dacă vrei sa te ocupi de sonorizări, cauta incinte pasive și o putere(PA), chiar sh.Dacă vrei incinte active,cauta marci care mai fabrica amplificarea în clasa AB,B,G și alimentari cu transformatoare,altfel riști sa te lase cind îți e lumea mai draga.Mixerul îl poți cumpăra,își face treaba decent. Editat Mai 23, 2015 de viobio Link spre comentariu
HelliosSun Postat Mai 26, 2015 Autor Partajează Postat Mai 26, 2015 (editat) Eu o sa o folosesc in camera.Numai la petreceri o sa o fortez mai mult ca sa zic asa.Este greu sa alegi.Ce imi recomandati sa iau ca boxe pasive?Eu as cumparao pe aceasta dar uni zic ca e buna alti ca e proasta.Eu ce sa cred? As da max 900lei pe o boxa pasiva si 500lei pe amplificator..Am gasit o boxa blue tech 400w rms pe 8ohmi si acest amplificator .Merita cumparate? http://olx.ro/oferta/vand-amplificator-2400-w-ID3SR7u.html#983d69df54 http://olx.ro/oferta/boxe-audio-blue-tech-400-w-rms-ID3e9N3.html#3cd2f6a083 sau http://olx.ro/oferta/vand-4-boxe-sirus-pro-s-400-pasive-2-cai-400w-rms-ID3TxAa.html#0b5144d871 Recomandati-mi si mie mai multe boxe si amplificatoare. Editat Mai 26, 2015 de HelliosSun Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Eu zic ca daca le folosesti corespunzator, in limitele pentru care au fost proiectate, nu vei avea probleme cu ele. Pe de alta parte, nu as recomanda PA la interior nici dusmanilor mei... Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 ampliful este luat din magazinul ala online care are sediul in oras cu vanzatorul,iar pozele la kit fet400 sunt cu el incomplet.ai grija la teapa! intra pe site la magazin si cauta amplificatorul sa vezi comentariile,sa nu te trezeste ca dai banii doar pe carcasa. Link spre comentariu
HelliosSun Postat Mai 27, 2015 Autor Partajează Postat Mai 27, 2015 Eu nu inteleg cum merge treaba cu wati astia.Primaria din comuna mea are acest tip de statie NEWJOMO PW-20B(ca cel pe pe olx).E acum acest amplificator scoate 2*100w.Poi cum naiba merge boxa aia de 550w BLUE TECH XPRO-15 a primariei pe acest amplificator care scoate 100w ba chiar o si baraie?Am fost prezent cand am incercat.Am folosit acest amplificator si boxa aia la miss boboc si daca ii dadeam blana baraia de o lua mama naibi.De la 100w la 550w este diferenta mare.Cum de nu s-a ars amplificatorul? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 nu se arde ampliful daca boxa este mai mare ci invers se arde boxa daca ampliful este mai mare.si poti arde si boxa mai mare cu amplif mic daca baga distorsiuni,de aia zici ca baraie Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Cred ca faci niste confuzii. Teoretic nu are de ce sa se arda amplificatorul din cauza unei boxe (daca are niste protectii decente poate sa iasa fum din bobina difuzorului si tot nu ar trebui sa se arda). Pe de alta parte amplificatorul dus la maxim oferea distorsiuni cat incape (baraiala mentionata). Daca mai aveati si ceva reglaje de ton/efecte prin sursa de semnal (sau chiar la amplificator daca are) distorsiunile cresc si mai mult. Link spre comentariu
HelliosSun Postat Mai 27, 2015 Autor Partajează Postat Mai 27, 2015 Pana la urma ce amplificator imi recomandati si mie pt boxa asta blue tech xpro-15 sau aia de pe olx?Sunt hotarat sa cumpar boxa aia de pe olx ori una ca cea din pozele de mai sus xpro-15.Ce amplificator recomandati?Sa iau exact cum am mentionat mai sus?NEWJOMO PW-20B si blue tech xpro-15?Va tot intreb asa pt ca am bani si sunt nerabdator sa imi cumpar amplificator si boxa dar nu vreau sa fac vreo greseala ca pana la urma fac ceva bani nu sunt 2lei.Astept recomandarile dumneavoastra.Am de ales intre BLUE TECH XPRO-15 si BLUE TECH-ul de pe olx(ala din link).La amplificator imi ziceti voi.Eu as lua NEWJOMO-ul ala.Daca aveti pareri sau stiti unele mai bune la max 500lei abia astept sa le vad. http://olx.ro/oferta/boxe-audio-blue-tech-400-w-rms-ID3e9N3.html#10ba9c169a Link spre comentariu
HelliosSun Postat Mai 27, 2015 Autor Partajează Postat Mai 27, 2015 Sau amplificatorul asta http://www.electronic-star.ro/Ibiza-AMP-800-DJ-PA-amplificator-de-putere-1200W-MOSFET_i2433.htm dar nu are si el reglaj de bass inalte nimic decat volum si din cate vad eu doua vu-metre. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 pe la il folosesti cu mixer daca vrei putere de la el,il poti folosi si la pc dar nu o sa ai puterea aia care o zic ei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum