Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mosfet irfiz44n sau inlocuitor

Vizitator zoltan zoly

Postări Recomandate

Vizitator zoltan zoly

buna.

am nevoie de un irfiz44n sau un inlocuitor pentru el. pe unde as putea gasi asa ceva. este de sursa de alimentare a unei boxe active de masina. l-am inlocuit cu irfz44n dar nu e compatibil,

post-242044-0-21715000-1432052935_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

4

• Electronicserver

3

• Rx-Tx

2

• leo 17

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator zoltan zoly

nu sunt echivalente.... sunt 2 bucati irfiz44n  ... functioneaza si cu unul singur.  am scos si pe cel bun si am bus 2 buc irfz44n si nu functioneaza.am mutat irfiz44n in locul celui ars si functioneaza.... dar banuiesc ca la jumatate din putere...deci imi trebuie 2 buc irfiz44n sau ceva echivalent

Link spre comentariu

IRFIZ44N si IRFZ44N sunt cam aceeasi chestie, diferentele sunt mici si putin importante, deci n-are cum sa nu mearga IRFZ44N in locul celuilalt, decat daca este montat gresit sau este defect, nu exista alta explicatie. Atentie la montarea pe radiator, IRFIZ44N are capsula izolata de plastic, si deci nu are nevoie de foita de mica si niplu, in schimb IRFZ44N are talpa metalica legata la drena mosfetului, ai nevoie de foita de mica sau pad siliconic, si niplu pentru surub ( daca se foloseste strangere cu surub ).

Aceeasi chestie am zis-o si pe celalalt forum, probabil n-ai mai intrat acolo, ia aminte la ce am scris, IRFZ44N este perfect compatibil cu IRFIZ44N, singurul detaliu important este capsula izolata a IRFIZ44N, faci cum am zis, izolezi si n-are cum sa nu mearga daca nimic altceva nu este defect.

Link spre comentariu
Vizitator zoltan zoly

am cumparat 2 buc irfz44n noi si am 6 bucati intr-o statie de masina functionala. dar nu vrea sa functioneze cu irfz44n

Link spre comentariu

am nevoie de un irfiz44n sau un inlocuitor pentru el. pe unde as putea gasi asa ceva. este de sursa de alimentare a unei boxe active de masina.

Gasesti in magazinele de specialitate. Ca sa vezi unde si la ce pret foloseste dioda.ro sectiunea "cauta componenta".

Link spre comentariu
Vizitator zoltan zoly

Gasesti in magazinele de specialitate. Ca sa vezi unde si la ce pret foloseste dioda.ro sectiunea "cauta componenta".

in timisoara am fost la toate magazinele si nu au asa ceva si nici inlocuitor

Incearca si cu alti irfz44n si schimba rezistentele alea ciufulite.

daca functioneaza cu irfiz44n atunci mai are rost sa schimb rezistentele ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări