daniel_88 Postat Mai 20, 2015 Partajează Postat Mai 20, 2015 Filtrele cum le alegeti,sau faceti,in functie de ce parametri? Link spre comentariu
CBI Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Dupa caracteristica de raspuns in ax si in afara axului a difuzoarelor montate in incinta cat si a distorsiunilor armonice se alege frecventa(ele) de taiere teoretica si apoi se incearca diverse implementari practice(scheme de filtrare) Link spre comentariu
Costin Aurel Baluta Postat Mai 22, 2015 Autor Partajează Postat Mai 22, 2015 Multumesc frumos tuturor am montat un tub tot de la Monacor MBR-70,vreau sa spun ca sunetul s-a schimbat la 90 grade in bine,.Am folosit si material fonoabsorbant de 3 cm rezultatul fiind: 1.bass puteric si profund chiar si la un volum mic al reciverului 2.difuzorul ,respira' altfel la un volum mai mare al reciverului 3.dinamica ridicata sunetul e altfel de parca a prins viata *in concluzie sunt multumit de upgrade-ul facut. Investita pentru o boxa a fost in jur 320Ron. In curand vor urma si filtrele,medii si tw. dar ma opresc un pic aici... ( ca ma da afara sotia din casa cu tot cu scule si boxe (joke)) fara ajutorul Dvs nu as fi reusit. Multumesc din suflet Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 Felicitari! Gata, nu mai esti fan Technics, ci Monacor acum... Nici macar pal-ul ramas in incinta nu mai e Technics... Link spre comentariu
Costin Aurel Baluta Postat Mai 22, 2015 Autor Partajează Postat Mai 22, 2015 ) ba da sunt fan Technics dar aceste difuzoare m-au surprins foarte placut,au adus viata incintelor,la care v-am mai spus ca tin foarte mult, sunt bine intepenite pal gros de 2,5.. am mai spus nu sunt expert sunt nou venit am vrut sa cer niste pareri,multumesc frumos pentru indrumari si sfaturi... ps am primit niste scule cand aveam 12 ani Techics din Canada egalizator8030, tuner stk55,deck tr777,reciver sa-gx130, nu prea se gaseau scule peste tot prin 95-96' mai ales ce ma fascinau acele ,luminite' asa cum le spuneam eu la egalizator,toate ziua stateam si le stergeam de praf. Link spre comentariu
CBI Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 mbr 70 trebuie extins cam la 17-18cm in acel volum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum