preda_virgil65 Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 va salut dragi depanatori..am nevoie de un sfat de la voi acest sony din titlu a venit a doua oara la reparat cu finalul video tda 6107q defect pe cadodul de albastru. in acelasi timp se pune in scurt si zenerul d710 pus pe intrarea semnalului video in integrat..sa fie tubul? a mai intilnit cineva defectul?..va multumesc anticipat si va doresc o zi usoara Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 (editat) am intalnit tuburi sony cu catozi ce dau la masa sau cu descarcari, in general tuburi de germania sau spania, am rezolvat prin filament separat,2-3 spire dupa miezul trafului si taierea treseelor filament ce comunica cu tk-ul ,este posibil sa dea la masa si sa omoare finalul video Editat Mai 19, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
preda_virgil65 Postat Mai 19, 2015 Autor Partajează Postat Mai 19, 2015 multumesc..este o idee Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Am intalnit multe tuburi de sony cu defect de scurt.Din pacate.Poate izolarea filamentului va rezolva problema cum s-a spus mai sus. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Pune un TDA6108 care e mai puternic si s-a montat la tuburile mai mari ... acuma depinde dupa cat timp s-a ars , poate fi tubul sau numai un ghinion . Link spre comentariu
preda_virgil65 Postat Mai 19, 2015 Autor Partajează Postat Mai 19, 2015 (editat) ghinion nu este..acum am schimbat alimentarea filamentului..sa vedem.de la prima reparatie a mers cam o saptamina Tk este made U.K Editat Mai 19, 2015 de preda_virgil65 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum