ratza Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Nu, pentru că pinii de ieşire audio sînt în aer. Link spre comentariu
cezarelu_ave Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Nu, pentru că pinii de ieşire audio sînt în aer.Gata, am legat si pcm1793, urmeaza op ampul cu ne5532 deocamdata. La final folosesc un amp clasa A : http://diyaudioprojects.com/Solid/IRF61 ... phone-Amp/Nu ma pot desparti de amplificatorul asta. Ca alimentare un alimentator de laptot urmat de 7818 cu 2 conzi mici Link spre comentariu
cezarelu_ave Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Cine doreste pcm5102 sa mi zica, comanda minima e de 10 bucati, si nu am ce sa fac cu atatea...Pretul e de 25 ron pe bucata cu tot cu tva. Eu vreau 5 buc deci pana la 10 .... Link spre comentariu
Vizitator stefan5 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 cezarelu_ave : Comparativ cu celelalte PCM-uri(1794,1798) se aude mai bine? Link spre comentariu
cezarelu_ave Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Dupa datasheet are 32 biti si avantajul este ca are iesire directa, adica nu mai trebuie op amp sau i/v converter....De auzit se aude foarte bine, ar concura cu wm8740 nu 8741 care e un pic mai bun.Acum depinde de preferintele fiecaruia, eu l-am ales pentru ca e simplu de utilizat (ma refer la iesirea directa care poate intra direct in amplificatorul de casti/boxe doar cu o rezistenta si un condensator la masa pe fiecare canal). Link spre comentariu
Vizitator sab0tag3 Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Salutare dragi forumisti, am inceput si eu un proiect cu PCM2707 si ma confrunt cu o problema mai spinoasa, pt care solicit ajutorul vostru. Vreau sa modific descriptorii, si anume parametrii care apar in Device Manager dupa ce conectez PCM-ul la PC. E vorba de o comunicatie pe SPI intre un uC si PCM. Cica merge cu un PIC. Pt PCM2705/7 e SPI, iar pt 2704/6 e cu external ROM. Am gasit aici ceva cod sursa, dar fiind mai prieten cu tranzistorul bipolar decat cu uC ... e ca si cum as incerca sa car apa cu ciurul. Daca e dispus cineva sa verifice codul de mai sus si sa-l adapteze pentru 2707 il rog sa nu ezite. Multumiri anticipate si spor la cositorit ! Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 (editat) Redeschid din nou acest topic, am gasit acest modul. O suna mai bine decat o placa de sunet creative clasica ? Costa cam 80 Lei. Editat Septembrie 28, 2014 de Luca Link spre comentariu
atupi Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Eu as zice ca nu. Am realizat acest modul in regim diy. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum