Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB DAC cu PCM2707

Palade Vlad

Postări Recomandate

• Răspunsuri 127
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

16

• danb1974

11

• Palade Vlad

10

• cezarelu_ave

9

Top autori în acest subiect

Dupa datasheet are 32 biti si avantajul este ca are iesire directa, adica nu mai trebuie op amp sau i/v converter....De auzit se aude foarte bine, ar concura cu wm8740 nu 8741 care e un pic mai bun.Acum depinde de preferintele fiecaruia, eu l-am ales pentru ca e simplu de utilizat (ma refer la iesirea directa care poate intra direct in amplificatorul de casti/boxe doar cu o rezistenta si un condensator la masa pe fiecare canal).

Link spre comentariu
Vizitator sab0tag3

Salutare dragi forumisti,

am inceput si eu un proiect cu PCM2707 si ma confrunt cu o problema mai spinoasa, pt care solicit ajutorul vostru. Vreau sa modific descriptorii, si anume parametrii care apar in Device Manager dupa ce conectez PCM-ul la PC.

E vorba de o comunicatie pe SPI intre un uC si PCM. Cica merge cu un PIC.

Pt PCM2705/7 e SPI, iar pt 2704/6 e cu external ROM.

Am gasit aici ceva cod sursa, dar fiind mai prieten cu tranzistorul bipolar decat cu uC ... e ca si cum as incerca sa car apa cu ciurul.

Daca e dispus cineva sa verifice codul de mai sus si sa-l adapteze pentru 2707 il rog sa nu ezite.

Multumiri anticipate si spor la cositorit !

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări