Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB DAC cu PCM2707

Palade Vlad

Postări Recomandate

Astazi am primit un e-mail de la Texas Instruments in care mi se cera sa specific facultatea la care sunt.Este un pas inainte...sper sa ia o hotarare in favoarea mea :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 127
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

16

• danb1974

11

• Palade Vlad

10

• cezarelu_ave

9

Top autori în acest subiect

sigur ti le trimit. asa am patit si eu ca nu specificasem la ce vreau sa le foloesc si cantitatea estimativa de producere pe an. inca ceva nu folositi mailuri de la yahoo nu prea le iau in seama cei de la TI

Link spre comentariu

Eu folosesc gmail pentru e-mail,yahoo deja ma enerveaza la culmea.Am facut comanda la doua bucati,sper sa nu fie asta o problema.Acum astept... :freaza:Ma gandeam sa fac o alimentare separata si sa-i adaug si un vumetru...sa vad ce "carcase" am prin casa :nas:

Link spre comentariu

Salut.Se pare ca imi vor trimite si mie piesele :aplauze .Am si eu o intrebare,voi cam cat ati platit transportul...sa stiu in mare cam cat ar putea sa fieMultumesc

Link spre comentariu

Aaaa.Deci ei suporta si costurile de transport.La noi nici o firma nu ar face asa ceva,si daca ti-ar da ceva gratis transportul tot l-ai plati.Multumesc de raspuns

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

merge daca pui un microcontroler (deci si soft) intre PCM si stik. asa ca mai bine cauti un laptop daca vrei placa de sunet pe USB cu PCM2707daca nu iti cumperi un modulator FM pentru auto.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Daca vrea cineva un 2707 bus powered,fara HID-uri,atasez un brd.Sper sa ii foloseasca cuiva.Eu urmeaza sa il corodez.....desi mai greu cu smd-urile...cred ca voi folosi componente normale....p.s. daca vrea cineva si .sch -ul sa il modifice, pm si il trimit,insa tin sa mentionez ca nu e prea inteligibil.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Are cineva o schema cu integratu acesta PCM2707 de la TI cu conector SPDIF optic sau coaxial si cu Intrare SPDIS sau daca stiti vre-un circuit de decodare SPDIF eu am gasit ceva ca TAS3208 tot de la texas instruments a lucrat careva cu acest integrat ?!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Dupa un an am reusit si eu sa termin placa de sunet cu pcm2707. Am folosit chiar varianta mea de cablaj pe care am realizat-o prin metoda p'n'p. A iesit acceptabil, insa lipiturile mi-au dat serios de furca. Am folosit deocamdata alimentarea prin usb pentru ca eram curios sa vad cum se aude si nu mai aveam rabdare. Nu am putut face insa o comparatie serioasa pentru ca aici nu am decat o pereche de tesle ca vai de ele dar totusi, ca sunet pare mai "plina" un pic decat Creative X-fi tot pe usb, insa in acelasi timp da senzatia ca e un pic necontrolata. Inaltele sunt parca un pic mai accentuate iar bass-ul mai placut. Schimband boxele si punand-o pe niste "no name"-uri de calculator pare ca un canal sa se auda un pic mai tare decat celalalt se poate sa fi busit vreun condensator pe iesire. Din pacate nu am echipamentele de test sa vad cum se comporta din punct de vedere tehnic insa per total pare ok. Peste vreo doua saptamani o sa incerc sa ii fac un test pe niste boxe mai serioase. Cred insa ca o parte din belele provin si din lipsa unui buffer pe iesire.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări