ionut20 Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Salut. Am primit cablajul de la wolf, am lipit integratul pe cablaj dar din lipsa de componente smd nu am mai facut nimic :smt005 Oricum, cuma voi mai face ceva voi posta aici.okk, bafta atunci ... eu astept sa vad ce parere ai de sunet, si de funtionalitate, si dupaia imi comand un sample :smt006 Link spre comentariu
Blind Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Si-a trecut aproape un an si nici o veste...A finalizat cineva un dac pana la urma? Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 eu intre timp am facut rost de un 5.1 pe usb cu iesire dedicata de casti, intrare de mic si de linie de la Hercules ... asa ca am abandonat proiectul Link spre comentariu
mosfet Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Apropo de DAC-uri: unde gasesc cablu RG59 de calitate, ca sa-l folosesc pe post de cablu digital? Habar nu am ce inseamna "de calitate" in materie de cabluri coaxiale si daca-mi poate recomanda cineva un producator/un magazin...sa nu iau cine stie ce cablu turcesc.Stiu doar de Belden ca ar fi ok, dar nu gasesc RG59 de la ei, gasesc doar cablu UTP. Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 incearca aici http://www.charma.ro/ sau http://www.elfast.ro/ Link spre comentariu
danb1974 Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Pe digital daca mufele sint lipite ca lumea si nu sint oxidate e de ajuns. Restul sint, no offense, mituri audiofile (ia-o asa, daca o retea gigabit merge pe fire de cupru rasucite made in vapor, doar nu crezi ca transmisia ta stereo e mai pretentioasa).Pe analogic e bine sa ai cabluri multifilare sanatoare la difuzoare si cabluri bine lipite si ecranate pe semnal de linie. Link spre comentariu
mosfet Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Daca-i asa, am un amplificator de semnal TV busit din care pot recupera cam jumatate de metru de cablu, sper sa fie de 75 de oameni, ca nu-i marcat - pare lucrat ok. Macar de test ar trebui sa mearga. Link spre comentariu
red93 Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Salut.Redeschid acest subiect cu o rugaminte...Am primit si eu un sample de la TI si am hotarat sa imi fac de lucru si sa vad cum suna acest DAC. Am proiectat un cablaj (pentru ca nu am gasit unul deja facut ) dupa o combinatie de scheme gasite pe net si as dori sa imi spuneti parerea voastra despre ce a iesit. Link spre comentariu
mecaboy Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Salut.red93 spune-mi si mie in cat timp te-au anuntat ca iti trimit piesele?Eu astept de o saptamana si ...nimic.Pe site in dreputul comenzii apara "In work at fulfillment" deci inca este in asteptare sau inca se gandesc Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 mie in 10 zile mi le-au trimis Link spre comentariu
mecaboy Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Mersi.deci..tie in 10 zile ti l-au si trimis,mie inca nici nu mi-au dat un raspuns ;)). Link spre comentariu
danb1974 Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 fsel nu se leaga direct la vcc sau gnd, fara rezistenta?sigur asa se leaga alimentarile? din cite am vazut tu trebe sa-i dai 5v pe vbus si el intern coboara la 3.3v si scoate pe vcc/vccl/vccr/vccp care sint scoase doar sa sa le decuplezi, nu sa torni pe ele tensiune sa-i prajesti stabilizatorul intern?are rost sa izolezi galvanic host detection? zgomot de la pc daca e o sa-ti intre (si) prin masa. Link spre comentariu
red93 Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Scuze de intarzire, momentan sunt in vacanta in strainatate si nu prea am avut acces la net.@mecaboy am primit mesajul ca le voi primi in aproximativ 2 zile iar piesa efectiv in inca o saptamana.@danb1974 despre alimentari am legat conform datasheet si a unei scheme de pe unul din site-urile mentionate pe aici pe forum. Din cate am tot citit eu prin datasheet (mai bine spus frunzarit) asa se leaga. O sa mai verific totusi cu prima ocazie.Cat despre fsel, am vrut sa las posibilitatea sa ii pun un contact in caz ca voi folosi vreodata si un convertor extern.Cu izolatia galvanica, cred ca aveti dreptate dar stiti cum e... de ce sa nu incerci sa suflii si in iaurt... :Dmai multe o sa pot sa rezolv cand ma intorc in tara asa ca va multumesc pentru raspunsuri pana acum. Link spre comentariu
mecaboy Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Mersi petru informatie,sper sa imi trimita si mie un raspuns si...sper sa fie pozitiv. Intre timp,bafta pentru cei ce lucreaza la aceasta jucarie Link spre comentariu
Mindware Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 salut electronisti buni, rog si eu sa imi dea cineva un layout pentru pcb ul cu 2707...dar vreau o varianta testata......ptr ca nu am pcm-uri la discretie....si daca il busesc p asta....nu cred ca mai fac rost de altul......sau mai bine ar fi un .brd ... din eagle...sa il pot modifica....nu vreau sa mai pun smd uri...nu am d unde sa fac rost....multumesc mult anticipat :bere: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum