Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB DAC cu PCM2707

Palade Vlad

Postări Recomandate

• Răspunsuri 127
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

16

• danb1974

11

• Palade Vlad

10

• cezarelu_ave

9

Top autori în acest subiect

M-am uitat pe datasheeturile celor doua integrate si nu sunt compatibile.Aproape am terminat de proiectat un cablaj si nu stiu care sun pinii mufei usb.Imi puteti spune voi in ce ordine sunt?Va multumesc.

Link spre comentariu

Gata! Am terminat de proiectat cablajul (este double sided), sar nu stiu daca sunt greseli pe el....Atasez atat schema cat si cablajul, si daca se poate sa va dati cu parerea despre el...Multumesc pentru desenele de mai sus.

Link spre comentariu

Si pe mine ma intereseaza sa fac un exemplar :) si banuiesc ca are o calitate destul de buna la redare. :smt003 sincer ar arata calumea un amplificator cu intrare de sunet USB :supz: Sa vad cum fac cu mostrele de integrat :|Bafta la montarea pe cablaj. Arata ok.

Link spre comentariu

eu initial aveam un intel onboard suna ok, dupa aceea mi-am pus un genius suna si mai bine, dupa care mi-am pus o yamaha dinaceea xg sunt foarte multumit, sunt curios cum va suna dupa finalizarea dacului

Link spre comentariu

Am eu pcb-ul unui DAC cu 2707 si TDA1543, fisier .pcb, l-am postat chiar pe forum de vreo doua ori.Am DAC-ul facut in proportie de 75%, dar sta de MUUUULT timp la pastrare intr-un sertar.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Saptamana viitoare trebuie sa-mi soseasca cablajul si o mare parte din componente. Acum am vazut ca au pcm 2706(=cupcm 2707)si la capodimonte.In legatura cu C1 si C2 din schema de la pagina 28(din datasheet) am o nelamurire - nu stiu ce valoare trebuie sa aiba. Mentionez ca quartul pe care il voi cumpara are ''load capacitance'' de 16pf.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Salut. Am primit cablajul de la wolf, am lipit integratul pe cablaj dar din lipsa de componente smd nu am mai facut nimic :smt005 Oricum, cuma voi mai face ceva voi posta aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări