George(sb) Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 nu am stat sa verific, dar ar trebui sa fie compatibil, am cablajul pentru pcm2702, da-mi adresa de mail si ti-l dau are 1mb si ceva; e valabil si pentru altii Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 6, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2007 Salut! Adresa este [email protected] . Multumesc. :partyman: :partyman: Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 6, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2007 M-am uitat pe datasheeturile celor doua integrate si nu sunt compatibile.Aproape am terminat de proiectat un cablaj si nu stiu care sun pinii mufei usb.Imi puteti spune voi in ce ordine sunt?Va multumesc. Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 Poate asta te va ajuta Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 uite aici Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 se pare ca Bild a fost mai rapid ca mine :rolleyes: Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 6, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2007 Gata! Am terminat de proiectat cablajul (este double sided), sar nu stiu daca sunt greseli pe el....Atasez atat schema cat si cablajul, si daca se poate sa va dati cu parerea despre el...Multumesc pentru desenele de mai sus. Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 Si pe mine ma intereseaza sa fac un exemplar si banuiesc ca are o calitate destul de buna la redare. :smt003 sincer ar arata calumea un amplificator cu intrare de sunet USB :supz: Sa vad cum fac cu mostrele de integrat :|Bafta la montarea pe cablaj. Arata ok. Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 eu initial aveam un intel onboard suna ok, dupa aceea mi-am pus un genius suna si mai bine, dupa care mi-am pus o yamaha dinaceea xg sunt foarte multumit, sunt curios cum va suna dupa finalizarea dacului Link spre comentariu
mosfet Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 Am eu pcb-ul unui DAC cu 2707 si TDA1543, fisier .pcb, l-am postat chiar pe forum de vreo doua ori.Am DAC-ul facut in proportie de 75%, dar sta de MUUUULT timp la pastrare intr-un sertar. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 17, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2007 Saptamana viitoare trebuie sa-mi soseasca cablajul si o mare parte din componente. Acum am vazut ca au pcm 2706(=cupcm 2707)si la capodimonte.In legatura cu C1 si C2 din schema de la pagina 28(din datasheet) am o nelamurire - nu stiu ce valoare trebuie sa aiba. Mentionez ca quartul pe care il voi cumpara are ''load capacitance'' de 16pf. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2007 Chiar nu stie nimeni cum sa dimensionez acei condensatori? :prayer: :prayer: Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 pui unul de 22pF si celalalt sa fie un trimer de 5-36pF si ai rezolvat problema :yawinkle: PS: vezi cum are MMC351 partea de oscilator: http://www.niqro.lx.ro/MMC351.htm Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 cum a evoluat proiectul pana la urma ??? ceva impresii, concluzii, sfaturi Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Martie 24, 2007 Autor Partajează Postat Martie 24, 2007 Salut. Am primit cablajul de la wolf, am lipit integratul pe cablaj dar din lipsa de componente smd nu am mai facut nimic :smt005 Oricum, cuma voi mai face ceva voi posta aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum