Toni Marginean Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Poate fi prea mica tensiunea recuperata din traf din care se formeaza tensiunea de alimentare a finalului video (164V cam mica). Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 schimba vinalu video tda 6107q Link spre comentariu
Gaby1104 Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Am intilnit un defect asemanator la un DAEWO care a avut jungla defecta . Posibil si la dumneavoastra daca tubul este bun. Multa bafta si o seara buna . Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 eu as desface rez ce merg la catozi - dinspre catozi - si as da de la aceeasi rez , la fiecare catod si as repeta de pe fiecare rez Link spre comentariu
vl78stc Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 am comandat tda 6107q,apoi mai vedem, multumesc de sfaturi Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 am comandat tda 6107q,apoi mai vedem, multumesc de sfaturi bine ca ai comandat dar posibil sa nu fie el cu probleme ci sa aiba vreo dioda pe placa finalului care nu lucreaza dar finalul este bine venit chiar daca nui defect ca sigur o sa mai ai nevoie pe placa tk sint citeva diode 1n4148 cam alea mai fac probleme chiar daca dau bine la masuratoare este chiar posibil sa fie si tubul cu probleme eu cind intilnesc asemenea probleme pun sasiul pe alt tub si ma dumeresc imediat de unde este defectul chiar daca am osciloscop si masor intrarile r.g.b care din jungla vin ok atunci nu ramine decit finalu video cu probleme sau chiar tubul Link spre comentariu
vl78stc Postat Septembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2015 am verificat tot pe placa tk diode ,rezist,cond,a mai ramas tda si tubul' multumesc de sfat Link spre comentariu
vl78stc Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 schimbat tda 6107,nici un rezultat,mai ramine sa montez sasiul la un alt tub ce mai poate fi daca si varianta cu tubul pica?jungla cu zicea colegul mai sus astept un sfat,multumesc Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 cauta in zona de albastru,scoate comanda de la jungla,daca e la fel e catodul de albastru scurt la filament sau masa Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 O rezolvare valabila pentru orice tub cinescop care are un flament in scurt la un catod este urmatoarea-se bobineaza pe jugul transformatorului de linii o infasurare fomata din 3 spire,infasurare care asigura la capetele ei impulsuri de aproximativ 25Vvv,cu care se alimenteaza filamentul,in acest mod asiguranduse separatia fata de masa. Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 eu as desface rez ce merg la catozi - dinspre catozi - si as da de la aceeasi rez , la fiecare catod si as repeta de pe fiecare rez schimbat tda 6107,nici un rezultat,mai ramine sa montez sasiul la un alt tub ce mai poate fi daca si varianta cu tubul pica?jungla cu zicea colegul mai sus astept un sfat,multumesc iti place sa te chinui si sa cumperi piese degeaba Link spre comentariu
vl78stc Postat Octombrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2015 a venit ci cu trafo de la lg si am zis sa-l pun,asta e, nu te-am ascultat,acum nu am timp de el sunt in campania agricola si cind termin va anunt ce am mai facut numai bine si multumesc de interventie Link spre comentariu
vl78stc Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 deoarece a ploat nu a mai facut agricultura si am zis sa mai lucrez putin la tv,am pus catozi la masa printr-o rez asa cu a zis naetv si am cele trei culori (r,v a) foarte stidente deci ok,am masurat tensiune ce vine de la tda 9351 RGB pe placa tk si am 1,2,1,1, 1,1v si i-cut-5,6v,cam putin,restul tensiunilor la final video postate mai sus sunt la fel,am pus sasiul pe alt tub si la fel este defectul,ce ar mai putea fi? astept un sfat?multumesc Link spre comentariu
vl78stc Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 salut nu ma ajuta nimeni, tda cu probleme? Link spre comentariu
vl78stc Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 TDA9554PS/N1/1I0674 ,asa am in tv,nu tda 9351,ma pacalit schema de pe net,dar poate sunt compatibile,ce zice-ti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum