Vizitator vallyyy Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 (editat) Va salut ! mi-a donat cineva un televizor Sharp model 20MT45C - sasiu 11AK36A15 care se pare ca are o mica problema,are momente in care imaginea se restrange pe orizontala ,se face cam 5-10 cm (sunetul este normal) dupa care se stinge singur ( sa estimez ca sta aprins 10 secunde) Il sting,il aprind,iarasi il sting,il aprind si isi revine,pot sa ma joc cu el asa cat vreau ca o perioada merge ok.......care poate fi problema ,lipituri reci sau vreun CI defect ? Editat Mai 18, 2015 de vallyyy Link spre comentariu
santamihai Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Schimbati cond BV pentru inceput . Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 La AK36 conzii se duc tipic. Link spre comentariu
Vizitator vallyyy Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 La integratul ala imi era si mie gandul,in mod normal stiu ca o cura de condensatori nu strica,maine vreau sa ma duc magazin sa achizitionez condesatorii si CI-ul ,insa nefiind de meserie, e de ajuns ce intentionez sa schimb ? sunt practic in fata si in spatele integratului(i-am incercuit in poze) upload image online image free hosting Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Eu ad schimba filtrajele din sursa cele doua de 470uF apoi restul. Link spre comentariu
Vizitator vallyyy Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Ma uit si eu in jurul sursei cat ma pricep,sunt 2 condensatori de 470uf 16V sau ma insel ? Unul dintre ei pare umflat Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Da sunt doi, filtrajele pe tensiunile mici. Link spre comentariu
Vizitator vallyyy Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Am schimbat astazi condensatorii,televizorul este ok,acum nu am cum sa-mi dau seama daca s-a schimbat ceva pentru ca si aseara a mers 3 ore incontinuu si nu a schitat nicio problema,timpul isi va spune cuvantul,sa speram ca din cauza lor era si ca o sa mearga linistit mult si bine. Multumesc mult pentru ajutor si sa auzim numai de bine ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum