Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect Tv Sharp 20mt45c

Vizitator vallyyy

Postări Recomandate

Vizitator vallyyy

Va salut ! mi-a donat cineva un televizor Sharp model 20MT45C - sasiu 11AK36A15 care se pare ca are o mica problema,are momente in care imaginea se restrange pe orizontala ,se face cam 5-10 cm (sunetul este normal) dupa care se stinge singur ( sa estimez ca sta aprins 10 secunde)

Il sting,il aprind,iarasi il sting,il aprind si isi revine,pot sa ma joc cu el asa cat vreau ca o perioada merge ok.......care poate fi problema ,lipituri reci sau vreun CI defect ? 

Editat de vallyyy
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• santamihai

1

Top autori în acest subiect

Vizitator vallyyy

La integratul ala imi era si mie gandul,in mod normal stiu ca o cura de condensatori nu strica,maine vreau sa ma duc magazin sa achizitionez condesatorii si CI-ul ,insa nefiind de meserie, e de ajuns ce intentionez sa schimb ? sunt practic in fata si in spatele integratului(i-am incercuit in poze)

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator vallyyy

Am schimbat astazi condensatorii,televizorul este ok,acum nu am cum sa-mi dau seama daca s-a schimbat ceva pentru ca si aseara a mers 3 ore incontinuu si nu a schitat nicio problema,timpul isi va spune cuvantul,sa speram ca din cauza lor era si ca o sa mearga linistit mult si bine. Multumesc mult pentru ajutor si sa auzim numai de bine ! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări