cirip Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 Sursa e conectata invers. Trebuie cu - la masa si + la rez de 2.5 Ohmi. Link spre comentariu
Vizitator maxwell Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 am schimbat,aceeasi eroare Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 Nu prea stiu eu cum se mananca pspice, da' nu trebuie sa-i spui si ce tip de led folosesti? Cauta si tu in biblioteca de modele, poate gasesti un led de putere. Link spre comentariu
cirip Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 Scoate dioda, simuleaza si posteaza formele de unda. Nu folosesc orcad. De unde ai orcadul? E versiune free sau e cracuit? Pot sa daunloadez si eu ca sa vad care e treaba? Link spre comentariu
Vizitator maxwell Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 (editat) http://www.docdroid.net/119q2/new-microsoft-word-document-2.docx.html il am de ceva timp in pc si nu mai stiu de unde l-am luat,cred ca mi-am facut cont pe http://www.cadence.com/products/orcad/pages/downloads_verify.aspx Editat Mai 23, 2015 de maxwell Link spre comentariu
cirip Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 Clocul are frecventa prea mare si incepe tarziu. Rateaza primele date. Clocul se pozitioneaza in mijlocul fiecarui bit de date. Adauga cate o componenta si repeta simularea. Vezi la care face urat. Poti sa adaugi doar mosul si sa ii pui 1K in drena spre V+. Simuleaza toate combinatiile posibile. Sunt 16. Ma intereseaza iesirea, ca altfel nu demonstreaza nimic simularea. Link spre comentariu
Vizitator maxwell Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 unde pun sonda pt iesire? Link spre comentariu
Vizitator maxwell Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 http://www.docdroid.net/11a24/new-microsoft-word-document-2.docx.html am pus condensator in locul ledului,numai la diode da eroare atat,dar nu stiu unde sa pun sonda la iesire. Link spre comentariu
cirip Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 Iesirea e la iesirea circuitului SI-NU cu 3 intrari. Acolo e sintetizata functia logica. Sau daca pui la iesire MOSul si o rezistenta in locul diodei, pui sonda in drena MOSului. Daca face urat numai cand pui dioda, e posibil sa nu ai model ptr dioda. Ceea ce apare e doar un simbol grafic, dar nu are atasat niciun model electric ptr simulare. Link spre comentariu
Vizitator maxwell Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 am pus la iesirea porti SI-NU tot nu-mi da formele de unda pt iesire. Link spre comentariu
Vizitator maxwell Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 atunci da-ti-mi un site de unde sa descarc un simulator. Link spre comentariu
cirip Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 (editat) "atunci da-ti-mi [va rog] un site" ... Pai chiar Orcadul ala e simulator. De unde crezi ca apar formele alea de unda. Posteaza ce apare si zici ca nu merge. De curiozitate, ptr ce clasa/ an e proiectul asta? Editat Mai 24, 2015 de cirip Link spre comentariu
Vizitator maxwell Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 am instalat o alta versiune de orcad,aceeasi problema cu ledul. Link spre comentariu
Ticu Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 Nici daca pui rezistenta de 250 ohm in serie cu ledul nu accepta? Ar insemna 0,01A prin led, ceea ce este ceva comun. 1A este o valoare neobisnuita; eu in primul post am citit 0,1A pentru ca am crezut ca e o eroare in enuntul "LED2,5V,1A" Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 (editat) Renunta de tot la led pe perioada simularii. Pune o rezistenta de 500 5 de ohmi intre VCC (1A@5V) si drena MOS-ului. Ar trebui ca simularea sa functioneze.LE Vad ca acelasi lucru l-a sugerat si cirip. LE Aritmetica nu-i punctul meu forte, nu? Editat Mai 24, 2015 de Liviu M Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum