utzy Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Se gasesc motoare speciale pentru freze de cca 100 - 150 w maxim ( pina la 15-20000 rot/min) de dimensiune si greutate mai mica ? ...nu ma refer aici la cele provenite din freze de mina sau bormasini !A-s fi interesat sa achizitionez asa cceva . Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 7, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 sigur100W cu 64000rpm si 36V la pret de 320Euro Link spre comentariu
utzy Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Turatia cam mare !...de altfel si pretul !!! :speriatPai daca la 64000 ture costa atit , la vreo 20000 cam cit ajunge?...le aduce cineva in Romania?Deci serios , sunt interesat , poate sa aiba si in jur de 10-15000 rot/min , doar ca ceva la un pret mai rezonabil ! Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Eu cred ca imi este bun modelul C41/47-B-3822-300-SB. In specificatiile tehnice scrie ca merge la 380/220V trifazic. Deci la cit? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 7, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Merge la ambele tensiuni Daca il folosesti cu convertizor de frecventa momofazic 220V atunci merge la 220V trifazic daca il folosesti cu convertizor trifazic 380V atunci merge la 380V trifazic modul se alege prin legarea in stea sau in triunghi a bobinelorAmperajul este 4,7 pentru 380V si 8,1 pentru 220V Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Buuun. Am perceput si treaba asta....Daca cumpar un motor din ala, obligatoriu trebuie sa cumpar si un convertizor... sau sa il construiesc....dar e mai rentabil sa-l cumpar...Am vazut o gramada de documentatii de convertizoare si motoare dar nicaieri nu am vazut o schema CLARA care sa arate cum se conecteaza intre ele. Toate documentatiile sunt un fel de reclame. Ceva serios nu exista? Adica pe intelesul meu, ca eu sunt incepator in motoare si convertizoare.E posibil sa vad undeva o SCHEMA electrica de conectare a motorului la convertizor? Adica clema aia nenorocita a convertizorului ala nenorocit ce semnale are? Si cum se leaga si in ce configuratie (stea/triunghi) la clema aia nenorocita a motorului?Poate nu am stiut sa caut, da' nu am gasit.Presupunem ca stiu ce motor imi trebuie. Cum aleg convertizorul? (mie tot convertor imi vine sa-i zic, si cred ca e mai corect) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 7, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Nu poti sa-l construiesti in regim de amator decat daca esti al drak de bun dar si asa poate te costa mai mult in finalE simplu de-l legatIntri cu curent in el si el are 3 iesiri care le legi la motor... si cu asta ai terminat. De asta nu sunt scheme clare ca nu au ce sa zica despre asta Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Sunt a drak de bun. Stiu si pot sa construiesc asa ceva dar nu merita. Chestii mult mai simple nu le stiu, pentru ca nu cunosc produsele. Presupun ca e simplu.... Cred (aici ar merge o iconita cu Sfintul Duh ca e un proiect foarte dificil) ca m-am apucat de CNC ca de aia am facut comanda (io vorbesc serios intotdeauna, chiar daca glumesc) Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Nimeni nu zice nimc..... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 8, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Ce sa zicem ? Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Pai... Nu ziceti nimic. Am studiat piata si am comandat convertizorul. LG. Merge si la masina mea stationara de gaurit trifazica. Eu nu din rautate am intrebat de ce nu ziceti nimic ci pentru ca e un topic foarte interesant si (costisitor) ma asteptam sa sara toata lumea cu gura pe mine, evident in mod binevoitor. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 12, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Nu stim ce sa spunem... e cam melcata treaba. Astept si eu raspuns de la furnizor pentru motor Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Vasile, nu ma grabesc. Am ce sa fac intre timp. Link spre comentariu
Vizitator enacheion2001 Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 sigur100W cu 64000rpm si 36V la pret de 320EuroProduct characteristics ? MAXX-Power engine 1050 watts ? Slimmest design for best ergonomics ? Solid shaft electronic control for constand achievement and number of revolutions ? Gentle approach and current surge limitation ? Armared coil of the engine vagainst dust and particle infestation ? Steel engine flange with double stocking for higher milling forces ? Spindle lock for easy changig of the milling tools ? Electronic overload protection prevebts an overheating of the engine ? Switching off carbon brush condustors for the protection of the engine ? To the drive suitably by bending waves ? Mains cable with patent Quick catch and 4m rubber inlet. In the lengths of 4 and 6 meters as accessories available. 159,00 Euro http://www.cnc-router-routers.com/html/ ... watt_.html Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 1, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Nu compara kress cu motoare brusless de mare turatie, faci confuzie intre mere si... prune Kress sunt si in Bucuresti mai ieftine ca acolo, Pe Soseaua Iancului la magazinul PGM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum