powerlight Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Salutare din nou,am primit de la un prieten un filtru de la o incinta HECO LAB 2 impreuna cu cele 4 difuzoare de inalte si cele 3 de medii.Toate sunt ok,functionale iar intrebarea mea ar fi cam ce pret as putea cere le ele deoarece mie nu-mi trebuiesc Daca imi puteti spune cam cat ar face acel filtru fara difuzoare sau si cu ele.Multumesc Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 (editat) Destul de stufos.... Tu la cit te gindesti? De realizat este destul de scump as zice dar pretul final e dat de utilitatea lui si avind in vedere ca ai numai 1 (daca am inteles bine si trebuie 2 pt stereo) si apoi tinind cont de faptul ca un filtru se face dupa boxa si difuzoarele din ea, si nu boxa dupa filtru... Altfel spus acest filtru se potriveste perfect numai in boxa din care provine si numai cu difuzoarele originale iar acolo este scump, in rest nu vreau sa ma pronunt dar cred ca se intelege, valoreaza mai putin. Editat Mai 18, 2015 de sesebe Link spre comentariu
powerlight Postat Mai 18, 2015 Autor Partajează Postat Mai 18, 2015 Eu cred ca sunt mid-uri si inalte care urca in aceleasi frecvente cu altele,cantareste vreo 3kg,din cate am inteles are 2 intrari,de 8ohm si 4ohm. Iesirile sunt ceva de genul. -bass 1 difuzor -mid bass 1 difuzor -mid 3 difuzoare -inalte 4 difuzoare -super inalte 1 difuzor. Sincer nu stiu cam cat ar "valora" deoarece nu prea sunt in domeniu dar din cate am citit un filtru doar pentru bass este exagerat de scump avand in vedere faptul ca este doar pentru un difuzor. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Filtrele se fac in functie de difuzoare (si nu invers) nu neaparat din cauza plajei de frecventa ci din cauza curbei impedantei (care difera de la un difuzor la altul). Filtrele sunt mai valoroase daca sunt vandute cu tot cu difuzoare. Link spre comentariu
powerlight Postat Mai 19, 2015 Autor Partajează Postat Mai 19, 2015 Pai 8 difuzoare le am nu vad care ar mai fi problema Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Eu as fi interesat numai din punct de vedere teoretic de filtru, pt studiu, pt ca oricum ai numai unul. Sau am inteles eu gresit si ai pereche? Ai pm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum