Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru pentru bass.

Vizitator robixd

Postări Recomandate

Vizitator robixd

Salut am tot cautat pe diferite site-uri dar nu am gasit ce am cautat, mai exact as dorii sa imi fac un filtru pentru bass dar strict bass fara inalte sau medii...are cineva vreo idee cum as putea confectiona unul ? sau cine are ceva poze sau scheme cu un filtru 

P.S mentionez ca diful are cam 500 de wati....ajutatima va rog   :26

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adamath_2006

6

• Shambala

1

• bmwh548

1

• Ionut Remus

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cum experienta nu ai sa faci filtre, incinta nu e dupa calcule ci doar sa arate frumos... Ia tot de la miva..om un filtru de bas sal si ai rezolvat problema...

Filtru sub-woofer 300w 4/8ohm HVS 14

Banuiesc ca nu ai amplificare mai mare de 300w... deci o sa fie ok.

Link spre comentariu
Vizitator robixd

imi pare rau dar folosesc doua amplificatoare omnitronic p2000 am unul pe topuri si unul vreau sa il folosesc pe cele doua subwoofere care vreau sa le confectionez

Link spre comentariu

Atunci ai nevoie de doua filtre de 600-800w cu protectie pe bec. Oricum trebuie avut grija la protectia difuzoarelor pentru ca daca filtrul nu e facut bine ai toate sansele sa le arzi. 1000w e peak value deci mergi pe valoarea safe 800w Rms.

Apropiate de specs-ul difuzoarelor ar fi Monacor DNL-1245 Filtru Profesional De Bass la care mai incluzi o protectie pe bec in circuit si ar trebui sa fie ok.

Editat de Adamath_2006
Link spre comentariu

Ce mi-ai luat-o inainte..... :limb: . Cel mai ok e pe active si este si mai precis in selectarea frecventelor, plus ca te scapa de batai de cap pe iesire.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări