Vizitator Razvan M Postat Aprilie 6, 2004 Partajează Postat Aprilie 6, 2004 Salut! Are cineva o schema cu care pot face 2 statii emisie receptie?Merci! Link spre comentariu
vlad_vasile Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 Fii mai darnic in detalii!!La ce vrei sa-ti foloseasca!!?? Ce putere, ??!! Ce frecventa??Vezi poate iti sunt de folos niste PMR uri ca la preturile de acum e muuult mai simplu sa-ti cumperi asa ceva decat sa te apuci de experimentari!!Bafta!! Link spre comentariu
Vizitator GilbertCD Postat Decembrie 13, 2004 Partajează Postat Decembrie 13, 2004 Explicati-mi si mie ce sunt si de unde le cumpar pe PMR.Acestea merg si la problema de la : http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=3124 ? Link spre comentariu
vlad_vasile Postat Decembrie 17, 2004 Partajează Postat Decembrie 17, 2004 PMR= personal mobile radio, sunt doua statii emisie receptie care lucreaza undeva intre 400 si 500 Mhz, pot acoperi pana la cativa Km in camp deschis, cele mai ieftine le-am vazut de curand la metro (aprox1,3mil).Nu cred ca acestea ar reprezenta o rezolvare la problema ta dat fiind ca ele sunt pt comunicatii audio si ,chiar daca ai incerca sa intri in ele presupun ca exista ce va limitari pe acolo si nu o sa-ti mearga. Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Decembrie 17, 2004 Partajează Postat Decembrie 17, 2004 PMR=> 446,000 – 446,100 MHzNu se pot folosi pentru transmisii video, asa cum doreste GilbertCD, deoarece largimea canalului de transmisie este mica 12.5KHz... Pentru un video corect ai nevoie de o banda de cel putin 6MHz, As per January 1st, 2001, in accordance with a number of other european CEPT-countries, "PMR 446 equipment" will be licence exempted. The respective decree has been adjusted accordingly.Frequency allocation446.00625 MHz - 446.01875 MHz - 446.03125 MHz 446.04375 MHz - 446.05625 MHz - 446.06875 MHz 446.08125 MHz - 446.09375 MHzPower limit and bandwithThe channel spacing has been fixed with 12.5 kHz, the effective radiated power (ERP) should not exceed 500 mW Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 22, 2004 Partajează Postat Decembrie 22, 2004 Referitor la camera... Info oferite sunt insuficiente. Am fost totusi in site-ul de prezentare si am tras un ochi. Receptia cu un televizor obisnuit nu este posibila, chiar si de la 1cm, ptr ca frecv de 2.4GHz este in afara benzii receptoarelor de TV. O posibila solutie ar fi intr-adevar adaugarea unui amplificator si folosirea receptorului cu care a fost dotata camera, dar la 2.4GHz acest amplificator e cam greu de facut fara aparatura de laborator specializata. De asemenea, la aceasta frecventa, undele radio se propaga asemanator cu lumina. De aceea vizibilitatea directa si lipsa obstacolelor sunt importante. Te-ai intrebat de ce oare posturile de radio si TV din Deva se inghesuie sa-si puna antenele pe turnul acela din apropiere (i-am uitat numele, desi m-am catzarat pana acolo)? Tocmai din dorinta de a avea vizibilitate directa pana la destinatie. Asa ca din pacate, asa cum o inteleg eu, problema ta nu cred ca are o solutie simpla si ieftina.Cirip Link spre comentariu
cniky Postat Decembrie 23, 2004 Partajează Postat Decembrie 23, 2004 Oameni buni...,ramaneti va rog la subiect sau am sa sterg topicul de tot, si asa am dat cu `iama` prin posturile voastre ca o luasera-ti urat pe ulei. Sa nu fiu inteles gresit, dar small chat in private only, sau in alta parte, ok!? multumesc pt. intelegere, si scuze pt. posurile sterse... :roll: Link spre comentariu
RealAlex Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 cniky, AI NEVOIE DE OCHELARI ? Link spre comentariu
cniky Postat Ianuarie 5, 2005 Partajează Postat Ianuarie 5, 2005 cniky, AI NEVOIE DE OCHELARI ?tu chiar te plictisesti!? :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum