Vizitator dmarian4ever Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Buna seara.Am o problema cu imaginea tv-ului,imi vede 10 cm normal in partea de sus iar restul palpaie si vede imaginea suprapusa de sus.Sursa am verificato si tensiunile ok.Posibil sa ma fi lasat display-ul sau defectul este di placa de baza.Va rog un sfat.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
codrut Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 display defect,desfaceti display-ul si apasati usor pe panglicile de legatura intre sticla sipartea electronica,vedeti cand isi revine si puneti putin burete acolo pe care sa il fixati bine. Link spre comentariu
ovy83 Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 cred ca este problema la T-con. Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 (editat) Buna ziua.Am desfacut display-ul si am verificat panglicile,nu sa schimbat nimic. Editat Mai 18, 2015 de dmarian4ever Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Problema e de întrerupere de traseu intre driverul de sus și următorul (următoarele), ar trebui să verificați continuitatea atât de la cel din lateral dreapta cât și la cel din lateral stânga spre următorul, cu siguranță veți descoperi cel puțin un traseu întrerupt! Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Ce display are?sa discutam concret. Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Osd-ul il afiseaza corect sau la fel ca imaginea? Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Buna seara.Dispaly-ul este LTA320AP08.Osd-ul este ca imaginea distorsionat,dublat. Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Buna ziua.Am revenit cu cateva detali: Am verificat din nou panglicile de la dispaly,prin apasare,m-am uitat si cu lupa si nu s-ar vedea intrerupt. Am intors panglica intre t-con si partea de display si nici o schimbare,aceeasi imagine. Am atasat si poze la ceea ce am descris. Un sfat display sau t-con. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 pai nu de planglicilea alea e vorba. ci despre driverele laterale (daca nu sunt gravate pe sticla.) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum