Vizitator Schneider Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Salut oameni buni , am o centrala Paradox Spectra ver.2.40 si nu stiu efectiv cum sa leg de exemplu 3 senzori la ea unul cu delay si alti 2 instant. centrala este putin diferita la bornele unde se conecteaza senzorii .scrie ceva de genul: 1/6 C 2/7 3/8c 4/9 5/10 .Mentionez k am si o sirena Bentel. Daca ma puteti ajuta ,mii de multumiri . Link spre comentariu
zahariaiulian Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) Probabil ca ai instalat deja centrala :P. Nu este de loc dificila, unde scrie 1/6 C 2/7 si asa mai departe sunt zonele de pe centrala. Daca citesti pana in / ai 1 asta inseamna zona 1, mai departe ai 2 / asta inseama zona 2. Centrala are 5 zone pe placa, din programare activezi optiunea ATZ si iti extinde pana la 10 zone.Atunci cand faci asta pe zona 1 legi in serie 2 detectori de miscare, in functie de rezistenta 1k sau 2.2k in ce detector o legi o sa ai asa ZONA1 : 1k si Zona6: 2.2k Uite schema aici pentru legarea detectorilor cu ATZ. Daca nu intelegi lasa un mesaj aici si iti las un numar de telefon si te ajut sa iti legi centrala prin telefon. (ATENTIE!!!! : centrala se alimenteaza la 220V, te rog, daca nu te pricepi cheama un electrician/ tehnician sa o lege la curent). Sirena se leaga pe AUX + si - , mai ai nevoie de 1 fir care este start si acela se leaga pe Bell -. In sirena ai la fel + si -, firul de la Bell - trebuie sa il legi pe start - Editat Ianuarie 30, 2016 de zahariaiulian Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Postat 16 mai 2015 - 06:24 SchneiderMembru din 14 mai 2015DECONECTAT Ultima activitate iun 25 2015 05:16 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum