Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalente tranzistori

Postări Recomandate

Cu ce se pot inlocui, intr-un amplificator,KSA1220A si complementarul sauKSC2690A?Ar merge MJE340/350? Cu aceleasi rezultate?Multam. :smt006 PS: Poate are cineva de vanzare KSA si KSC si mai e si din bucuresti :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

8

• andiy

6

• zal

4

• mircea626

1

Top autori în acest subiect

De intrebat poti sa intrebi, important e sa iti raspund :smt003

http://www.datasheetarchive.com/

Cauti componenta respectiva si vezi ca pe langa datasheeturi se mai gasesc si complementari si echivalente (daca au). Eu acolo imi caut echivalentele cand am nevoie.

In cazul integratelor, daca nu gasesc echivalente, caut alte integrate, dupa descriere; insa pt cautare dupa descriere folosesc http://www.alldatasheet.com/

Link spre comentariu

Arhiva e defecta, prima parte. Pierdut juma de zi.

Cu ce ai incercat sa o dezarhivezi? Retin ca atunci cand arhivam cu 7zip, celelalte programe dadeau eroare la despachetare. E posibil ca asta sa fie buba, mai ales ca vad ca si pe forum-ul ala se face referire la 7zip. Incearca si varianta asta.http://www.7-zip.org/
Link spre comentariu

zal arhivele nu sunt defecte.

Ai luate cele 2 de 50 mega arhivate cu rar? Daca da, vezi ca mai e o arhiva de 700 si ceva k pe-acolo in care mai e un fisier micut, care ajuta la deschiderea imaginii respective cu alcohol 120%.

Daca ai luat cele 4 arhive, deschide-le cu 7zip ca sa nu primesti nici o eroare.

Link spre comentariu

Mersi frumos dar m-am enervat si le-am sters. :smt005 Desi il vedea pe primul volum ca arhiva zip, dadea eroare in structura interna. Am incercat cu mai multe desarhivatoare si cititoare de imagini si nimic. Nu era oricum ceva urgent, am cataloage si s-au oprit fiecare la anul editarii, deci trebuie o data sa fac si o complectare.

Link spre comentariu

zal arhivele nu sunt defecte.

Ai luate cele 2 de 50 mega arhivate cu rar? Daca da, vezi ca mai e o arhiva de 700 si ceva k pe-acolo in care mai e un fisier micut, care ajuta la deschiderea imaginii respective cu alcohol 120%.

Daca ai luat cele 4 arhive, deschide-le cu 7zip ca sa nu primesti nici o eroare.

Arhivele merg, imaginea poate fi montata/burnuita cu alcohol 120%, programul se instaleaza, insa.... imi cere cd original in cd-rom. Nici cu programul ars pe cd, nici cu imagine nu o ia din loc... Aveti vreo idee ce ar mai fi de facut!??
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări