alcon Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 Va salut!Stie cineva cum se schimba in Sprint Layout v6.0 limba?Am o varianta portabila, ruseasca si care functioneaza foarte bine, dar arata asa:Macar sa apara literele rusesti (chirilice), abia as avea posibilitatea sa invat rusa.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
elmar Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 (editat) Probabil ca aceasta varianta..e doar in limba rusa! Iar sistemul dvs de operare "nu cunoaste" aceste litere(chilirice)...o solutie ar fi sa instalati fonturi pentru limba rusa...si poate asa va arata literele(rusesti) in loc de "??????-???".... Sper sa nu faceti ceva gresit si sa va transformati intreg sistemul (windowsul) in limba rusa!Mai bine cautati versiunea programului( Sprint Layout)in limba engleza... Editat Mai 15, 2015 de elmar Link spre comentariu
elmar Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 Tot ce e bun, costa!...eu zic ca e destul de ieftin fata de ceea ce stie sa faca! Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 Eu am dat 35 de euro. Parca n-ar fi o avere. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 5,6 nu-i mare diferență între ele . Nu știu de ce, dar cred că Sprint Layout e făcut de ruși, numai ei au talentul de a face un ”upgrade” care să nu se deosebească cu mult față de anteriorul Link spre comentariu
alcon Postat Mai 16, 2015 Autor Partajează Postat Mai 16, 2015 5,6 nu-i mare diferență între ele . Nu știu de ce, dar cred că Sprint Layout e făcut de ruși, numai ei au talentul de a face un ”upgrade” care să nu se deosebească cu mult față de anteriorul Nu cred ca este facut de rusi, prea este intuitiv in comparatie cu Eagle. Daca citesti cu atentie tutorialul, nu-ti mai trebuie nimic. Intre 5 si 6 intr-adevar nu-i mare diferenta cu exceptia ca 5 nu recunoaste fisierele create cu 6. Link spre comentariu
elmar Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Nu e rusesc....e nemtesc! Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Nu cred ca este facut de rusi, prea este intuitiv in comparatie cu Eagle. Corect, fata de Eagle ... este mult mai usor, poate intradevar NU are toate "facilitatile" lui Eagle, dar are un mic atuu, este foarte intuitiv si usor de lucrat cu el.. Intre 5 si 6 intr-adevar nu-i mare diferenta cu exceptia ca 5 nu recunoaste fisierele create cu 6. Ceva "mici/mari diferente" sunt. Una este cea remarcata de tine, versiunea 5 NU recunoaste fisierele create de versiunea 6. Daca ai un fisier creat de vers 5, odata deschis in vers 6 NU mai poate fi re-deschis de vers 5, decat daca ai o copie de siguranta a fisierului respectiv facuta inainte de a fi deschis in vers 6. Fiecare versiune are, atat parti bune , cat si parti rele, depinde de fiecare utiizator in parte, ce-i place sau nu la fiecare versiune noua, eu unul folosesc inca versiunea 5. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 (editat) Sa zica o vorba si nea ION (adica eu) ca si el e om (nu Ohm) . Eu am inceput cu PCB Wiz, apoi cu Eagle la care ma uitam ca curca'n lemne, dupa ce am vazut toate tutorialele despre ce si cum sa inveti Eagle, m-am lasat pagubas si am trecut cu bunavointa si ajutorul domnului profesor GeoMar direct la Sprint 6, pe care l-am dibuit in numai cateva zile de lucrat cu el. Este intuitiv si foarte usor de lucrat cu el. Il recomand tuturor incepatorilor si chiar daca costa, merita!. Editat Mai 16, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
alcon Postat Mai 20, 2015 Autor Partajează Postat Mai 20, 2015 Am reusit sa rezolv problema in proportie de 85%, mai mult nu am putut. "Ghinion", "Asta e".Ma multumesc si cu atat, acum pot sa-l iau cu mine la serviciu pe stick USB. Link spre comentariu
mishu_g Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Buna ziua Are cineva o arhiva cu librariile din sprint layout 6 (5) in limba engleza ? Eu am rezolvat-o cu aplicatia dar librariile sunt in rusa ... si chiar nu ma tenteaza sa setez alfabetul chirilic. Multumesc Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Librarii va dau eu, gratis, pentru 6, numai sa imi triiteti o adresa de mail in PM. As fi vrut sa le pun aici, dar sunt mai mari de 500KB, si nu permite forumul. Link spre comentariu
elmar Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 da... punele aici...http://www.postaonline.ro/...poate mai au şi alţii nevoie de ele! Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 (editat) STOP JOC, sunt in ceata, cum se procedeaza ca imi cere adresa de mail a persoanei careia vreau sa ii trimit. Nu pot pune aici un link catre acest loc de stocare. Si mai zice acolo ca gazduirea este doar pentru 10 zile. Cred ca am reusit cu Fastupload. Incercati sa descarcati de aici: Sprint Layout v6.0 arhive MAKROS http://fastupload.ro/d063bba4aadf7ada7745cb84e8774bc5.html Va rog sa imi spuneti daca ati reusit sa descarcati. Editat August 1, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum