Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator boxa activa Behringer Eurolive B815NEO

adrianvmx

Postări Recomandate

hola tengo un problema con la placa POA05 de behringer y todo pinta por lo que comentáis que tengo algun integrado o transistor mal  me podrían decir los componentes que tendría que cambiar para ir sobre lo seguro gracias de antemano y saludos

Buna ziua,  am o problema cu placa behringer POA05, totul arata bine şi cred ca am un integrat sau un tranzistor defect, imi puteţi spune componentele pe care ar trebui sa le schimb pentru a fi in siguranta ? Multumesc anticipat si salutari.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrianvmx

4

• validae

4

• Hyper2283

4

• IulianDragos

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este foro está en rumano, así que haga un pequeño esfuerzo y traduzca antes de publicar el texto en rumano. Google ofrece este servicio gratis y fácil de hacer. Simplemente escriba "Traducción español - rumano" en la barra de búsqueda del navegador y complete el casilla correspondiente en español. El texto se traducirá automáticamente al rumano. Luego copie el texto del rumano y publíquelo en el foro. Simple.

Con respecto al problema con el mezclador. Si no tiene suficiente conocimiento y experiencia en la resolución de problemas, no podrá arreglar este mezclador incluso con la ayuda del foro. ¿Qué problema tiene realmente la placa? Proporcione detalles, digamos si midió voltajes en la fuente, posiblemente imágenes...

Acest forum este în limba română, deci vă rog să faceţi un mic efort şi să traduceţi textul înainte de a-l posta aici.Google oferă acest serviciu gratuit şi uşor de făcut.Trebuie doar să scrieţi în bara de căutare Google ,,traducere spaniolă - română,, şi să completaţi în caseta corespunzătoare textul din spaniolă.Google va traduce automat în română.Apoi copiaţi textul tradus în postarea de pe forum.Simplu...

În legătură cu problema mixerului, dacă nu aveţi cunoştinţe şi experienţă în depanare suficiente, nu veţi putea repara acel mixer, nici cu ajutor de pe forum.Daţi detalii despre defect, dacă aţi măsurat ceva tensiuni, eventual poze...

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
La 20.09.2021 la 12:06, modoran a spus:

Poate "cineva-ul" respectiv ar trebui schimbat.

imi recomandati pe cineva in Craiova ?

Link spre comentariu

Habar nu am, posibil ca unele reprezentanţe de service ale firmelor să asigure şi reparaţii de genul acesta.

Eu sunt ocupat până Marţi, după aceea mai discutăm.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări