vergil Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 (editat) Daca stie cineva cum se numeste piesa din imagine(poate are si date tehnice) . Este un ci (produs cred in Romania)) care se alimenteaza la 5v pe doua picioruse , iar pe al treilea se aplica un semnal (atingerea cu degetul) , moment incare se aprind aleatoriu , 8 leduri , 4 rosii si 4 verzi . Cred ca este un soi de avertizare vizuala .La alimentarea cu tensiune , se aprinde un led rosu . Pe ea nu scrie nimic . Ca marime , are cca 8mm , gros de 3mm , iar partea de deasupra este transparenta . Inauntru seamana cu un fototranzistor , dar privit cu lupa se vad si ledurile . Interesant este ca la atingerea cu mana a geamului , se aprind ledurile . Am pus si un filmulet , nu e soi dar cred ca se poate intelege ce am spus mai sus View My Video Va multumesc . Editat Mai 15, 2015 de vergil Link spre comentariu
Vizitator daniel_p Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 Piesa care o aveti se numeste GIROLED si cautati pe forum are cineva la vanzare si are postat si montajul. Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 Da, @daniel_p are dereptate, piesa este un GIROLED. Undeva, printr-o cutie, am si eu unul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum