Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

20.000 w ???

Vizitator zighi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blak

8

• mihai2000

7

• adi_0106

4

• stefanev

3

Top autori în acest subiect

Mai mult de 5000w nu are.Un amplif puternic este 1.8000D de la Ground Zero care are doar un singur canal si sa nu mai vb de 12.000D tot de la aceeasi firma care este compus din doua amplifuri 1.6000D.

Link spre comentariu
Vizitator Danes Claudiu

Conteaza ca are 12000w sau 5000w reali sa zicem asa,ca intr-o masina fac pariu ca nu poti suporta mai mult 1000w inca si aia cu casti de protectie.Si sa nu mai zicem de masina ca s-ar dezmembra la 5000w dapoi la 12000W oricat de masina ar fi ea..........Dar asa de dragul discutiei si al contrazicerii de ce nu.Parerea mea personala cred ca aceste amplifuri de masina sunt de fitze:"Ba sa vezi ce amp mi-am tras de pot sa fac concert pe stadion" :smt005Si alimentarea.................cred ca ar trebui o duzina de alternatoare,cabluri cat sticla de cola de 2.5l(asta mi-a venit in minte) si niste condensatori cat tomberoanele,eventual porti o remorca dupa tine cu "tomberoane" :weedman: ........................si faci concert pe stadion :partyman:

Link spre comentariu

Cam ce ai spus tu este ceva de genul:Ce nebuni sunt uni care construiesc aeromodele , sau uni care practica sporturi extreme sau uni care colectioneaza timbre si lista contiu....Tu trebuie sa faci deosebire intre o pasiune,un hobby si fitze cum le spui tu.Intradevar aceste obiecte dedicate pt spl utilizate aiurea pot starnii discutii dar mare atentie poti sa jignesti cu parerile tale.

Link spre comentariu
Cam ce ai spus tu este ceva de genul:

Ce nebuni sunt uni care construiesc aeromodele , sau uni care practica sporturi extreme sau uni care colectioneaza timbre si lista contiu....

Dar cel putin uni [sic] ca aia nu scoala tot cartierul cu masina de facut zgomot... pe care vibreaza toate tablele ruginite.

Tu trebuie sa faci deosebire intre o pasiune,un hobby si fitze cum le spui tu.

Cand o pasiune depaseste limita bunului simt(z), si incepe sa-i agreseze pe cei din jur, devine "fitze" (ca sa nu mentionez epitetul potrivit).

Intradevar aceste obiecte dedicate pt spl utilizate aiurea pot starnii discutii dar mare atentie poti sa jignesti cu parerile tale.

O utilizare ne-aiurea ar fi (probabil) delectarea auditoriului (involuntar) cu manele... sa moara (de ciuda) dusmanii (fara sonorizare de x kW).

(mare) Atentie! Ca va treziti c-o plangere la cncd pentru discriminarea (pasiunii) dB-ilor...

PS: "uni" se scrie de fapt "unii"...

Link spre comentariu

Este subul meu de 5000W cu un amplif de 2000w si nu-s fite ca sunt intr-o dacie :goodman:

Un filmuletz ceva ? numa asa de curiozitate :weedman: tare as vrea sa vad cu se "mishca" :supz: pe subbass :tonqe:
Link spre comentariu

In realitate acolo in poza avem 1 buc. Dacie + 1 buc. boxa uitata de lautari la revelion + 1 buc. trusa medicala impreuna cu stingatorul conf. noului cod rutier si 1 buc. politai in civil care verifica masina si dotarile domnului sofer. :smt005 :smt005 :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări