Vizitator ion58 Postat Mai 14, 2015 Partajează Postat Mai 14, 2015 Masina de spalat scirtiie indiferent de turatie> Cum sa elimin defectul pana nu se uzeaza . ( ceva indicatii cum sa localizez defectul - nu sunt depanator de masini de spalat , dar am ceva cunostinte tehnice) Va multumesc ! Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 (editat) Scoate cureaua de antrenare si vezi cine scartaie, motorul sau tamburul.Poate scartai si cureaua. Editat Mai 15, 2015 de gabilungu66 Link spre comentariu
Vizitator ion58 Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Scoate cureaua de antrenare si vezi cine scartaie, motorul sau tamburul.Poate scartai si cureaua. Nu este din curea, scartaie rulmentul si se roteste greu si la mana. Se poate pune o solutie de curatare in cuva, sau trebuie inlocuit rulmentul. Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Trebuie inlocuiti rulmentii si semeringul. Link spre comentariu
traianpop Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Off-topic: - am mai auzit pe cineva spunand: - gata, am pus calgon, masina nu mai face zgomot! (se referea la zgomotul facut de rulmenti) In functionare normala, orice solutie ai pune, nu ajunge la rulmenti. Link spre comentariu
Vizitator ion58 Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Off-topic: - am mai auzit pe cineva spunand: - gata, am pus calgon, masina nu mai face zgomot! (se referea la zgomotul facut de rulmenti) In functionare normala, orice solutie ai pune, nu ajunge la rulmenti. Da este evident ca daca ar patrunde acolo...ar fi dezastru Ce silicon folositi pentru etansare cuva? Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum