Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire difuzor FRONT de la un Genius5050 v2

Alecsander

Postări Recomandate

Salutare, am o mica problema la Genius-ul 5050 v2 pe care-l detin, in timp ce ascultam muzica la un volum destul de mic, oricum nu conteaza ,satelitul front stanga care era prins pe perete a cazut si cand l-am desfacut am vazut ca magnetul ala de la difuzor era iesit si nu mergea pus inapoi,am incercat eu ceva ,dar slabe sanse.Acum dilema e urmatoarea difuzorul este un EastTech 18w 8Ohmi 9CM diametru,ma gandesc sa inlocuiesc satelitul daca gasesc pe la cineva sau sa schimb difuzoarele la amandoua boxele,intrebarea e cu ce pot inlocui ? Adica spre exemplu daca gasesc niste difuzoare de 30w dar la 4 ohmi merg ? Ce alternative am ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alecsander

4

• bmwh548

2

Daca pui pe impedanta mai mica s-ar putea sa arzi finalul. Cauta ceva tot pe 8 ohmi. Satelitii pentru sistemele Genius se gasesc sh pe site-urile de licitatii.

Link spre comentariu

M-am uitat de sateliti pentru modelul asta [5050v2 sau v1 ca sunt aceeasi] dar nu prea am vazut, ma gandeam ca merge si alta impedanta ca , cand aveam o statie auto blaupunkt mergea si la 2ohmi si la 4ohmi ma gandeam ca si finalii astia merg la alta impedanta.

Link spre comentariu
Vizitator chintix

Cred ca vrea numai difuzorul!

Vedeti ca este cineva pe "okazii", care vinde difuzoare satelit

Editat de chintix
Link spre comentariu

Diametru gaura montaj : 9 cm
Distanta intre gauri pe diagonala : 10,8cm , ceva de genul.
Si satelitii mei arata asa ,iar pe net gasesc doar de la modele mai vechi gen 5000 sau 5005.Posted Image

Link spre comentariu

Eu am o pereche de sateliti Genius cu logoul pe incinta (nu pe masca de protectie), probabil de la un Genius 5005. Distanta intre gaurile de montare e aproape 11 cm, probabil difuzoarele sunt identice, difera doar designul cutiei. Eu as lua 1-2 sateliti SH.

Link spre comentariu

Pai cred ca asta o sa fac o sa caut sateliti sh, asta cand o sa am fonduri ca momentan nu e o prioritate ,nu stau in drum de el acum, am alte prioritati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări