Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Auto Blaupunkt GTA 480 intra in protectie

Postări Recomandate

Buna ziua,

Incerc sa repar un amplificator auto Blaupunkt GTA 480 care aleatoriu intra in protectie. Poate sa merga 40-50min continuu, fara sa intre in protectie dar poate sa intre in protectie si dupa 10 secunde. In rest se aude bine si puternic.

L am incercat pe mai multi basi, dar si in gol, in masina dar si in casa (pe o sursa de 15A cu protectie), acelasi lucru, din cand in cand intra in protectie, aparent fara nici un motiv.

Incerc de mai mult timp sa il repar, dar nu stiu ce sa ii fac, unde sa umblu, finalii banuesc ca sunt Ok altfel nu ar merge deloc, m-am mai gandit la sursa de alimentare care este cu un TL494.

Un coleg forumist, daca ma poate ajuta cu un sfat, raman recunoscator.

Multumesc anticipat,

Numai bine,

A D I 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DiCK

4

• dan cod

3

Sincer sa fiu la acest aspect nu m-am uitat foarte atent, pentru ca singura lipitura aiurea a fost la borna de + permanent, care este si putin incinsa si topit soclul de plastic in care sta.

Am refacut lipitura (eu zic ca destul de bine), si am crezut ca am rezolvat problema, a parut sa mearga aprox 1 saptamana, dupa care a inceput din nou sa faca figuri.

Voi verifica mai atent si restul lipiturilor,

Merci pentru raspuns,

Numai bine

Link spre comentariu

dan cod, se pare ca esti inzestrat cu puteri paranormale!!! Aceasta a fost problema, lipituri dezlipite. Intre finali sunt 4 tranzistori mici care cred ca sunt pe post de senzori de temperatuea, se pare ca acestia s-au dezlipit, probabil din cauza variatiilor de temperatura acolo intre finali. Am refacut lipiturile acestor "tranzistori" si acum se pare ca merge.

Inca o data, dan cod, multumesc foarte mult pentru sfaturi, se pare ca ai avut MARE dreptate.

Multumesc, Numai bine.

Link spre comentariu

Multumim, cum sa nu multumim. Cu toate ca a fost o problema banala, pur si simplu nu mi-a trecut prin cap, daca nu imi ziceai cred ca si acum cautam problema. Plus de asta de fiecare data cand apelez la forum in cautatea rezolvarii unei probleme, daca rezolv problema incerc sa descriu cum am rezolvat, poate mai au si altii nevoie.

Si inca ceva, ce are lumea cu depanatorii??? Sincer din toata electronica, asta imi place cel mai mult, sa repar electronice, bine, ce se mai poate repara in ziua de azi (la nivel de amator, as putea spune mai mult bobby)

Numai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări