Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de un proiect basreflex pt Bm12cxa

CBI

Postări Recomandate

Am si eu nevoie de un proiect basreflex pt bm12cxa pt auditii in casa,maxim 80w.Nu ma intereseaza nr. componentelor la filtre,doar sa sune bine,sa fie cat se poate de liniar ,fara protectii si sa nu sune strident driverul, recomandat si un acord sau un volum la cutie ,daca aveti.Sa coboare cat mai bine dar sa nu iasa mai >100L volum interior.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

3

• radue

1

• Palade Vlad

1

• ice_shadow

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salu. Pentru acest tip de difuzor VTP a publicat un proiect horn loaded. Nu l-am ascultat, stiu ca e destulde maricel, dar are o eficienta foarte mare=> poti folosi un amp de putere mica.

Link spre comentariu

Merci dar am specificat destul de clar ce vreau.Am deja VTP cu ele,vreau sa vad ce se poate si in vented.BLH in nici un caz nu mai fac.Am eu motivele mele .Deci,rasp. la subiect.Volumul sa zicem ca l-as calcula,cu filtrele e beleaua ca sunt si cam pretentioase difurile.

Link spre comentariu

Mi-a zis de el,altul cica nu ar avea.Vreau BR.Filtrul ala e optimizat pt horn(merge bine si la vtp).La BR trebuie altceva ca sa puna la punct toata banda de frecv.Se pare ca DNA ar fi singurul ca m-ar putea ajuta la subiect.Si am mai postat si pe alte forumuri.Sau poate nu vreti sa ma ajutati :smt001Deci nu doresc sfaturi si sugestii ca aia stiu si eu sa dau.Ceva concret,garantat,ca mi s-a luat de incercari.Daca nu se poate asta e.Macar am incercat

Link spre comentariu

CBI nu mai fi asa pretentios pt ca din cate stiu eu nu au fost aduse asa de multe difuzoare incat sa primesti mai multe raspunsuri. Serios, da-i un mesaj lui DNA si lamureste cu el problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări