Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Printer 3D + CNC + laser

Vizitator dorc

Postări Recomandate

Vizitator dorc

Salut,

vreau sa cumpar un printer 3D care sa poata face si frezare CNC/taiere laser.Exista cateva variante pe piata (de ex. cele de mai jos) dar as prefera o imprimanta RepRap suficient de rigida pe care sa pot monta, cand am nevoie, kitul CNC sau cel de taiere. Are cineva experienta cu asa ceva? Stiti pe cineva care produce/vinde ceva asemanator?

Multumesc!

https://www.stepcraft-systems.com/en/cnc-3d-systems/stepcraft-2-600

http://zmorph3d.com/product-category/printer3d/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator donpedro

Salut,daca inteleg eu bine din intrebare a-ti dori ceva care sa fie mai ieftin, ca ce va doriti fac ambele prezentate, Poti freza cu o imprimanta 3d montand o freza dar nu la nivelul unui cnc care este mult mai solid construit cu o mecanica mai robusta actionare prin suruburi cu bile sau trapez, ghidaje cel putin cu sustinere de tip sbr sau tbr , motoare mai puternice electronica care la randul ei costa cat o imprimanta 3d complet functionalaPe un cnc cu o electronica care sa contina si partea de extrudare poti face printare 3d de calitate, dar cu o imprimanta 3d va fi doar o joaca partea de frezare, orice se vede in filmuletele de prezentare ale firmelor care le producDe ce crezi ca un cnc decent cu suprafata de lucru 600x400 mmm costa de cateva ori mai mult decat cele mai competitive imprimante?

Link spre comentariu
Vizitator dorc

Vreau sa frezez plastic (in special piese printate, cand e nevoie de precizie) deci  mecanica poate fi si mai putin robusta. Probabil se poate face mai ieftin decat variantele postate. Ma mai gandesc ca ar putea fi mai avantajoasa o solutie bazata pe  un printer open source si  din punctual de vedere reparatii, piese de schimb,

Link spre comentariu
Vizitator donpedro

Vreau sa frezez plastic (in special piese printate, cand e nevoie de precizie) deci  mecanica poate fi si mai putin robusta. Probabil se poate face mai ieftin decat variantele postate. Ma mai gandesc ca ar putea fi mai avantajoasa o solutie bazata pe  un printer open source si  din punctual de vedere reparatii, piese de schimb,

Sincer iti spun ca lucrurile acestea Precizie si ieftin nu se potrivesc deloc in acest domeniu, imi pare rau sa iti spun dar asta e adevarul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări