kaioshin Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Salut, am nevoie de informatii in legatura cu tema mea pentru atestat CIRCUITE PENTRU OBTINEREA LEGILOR DE REGLARE . Cand spun informatii ma rafer la siteuri, carti PDF etc. nu la o lucrare gata facuta. Link spre comentariu
validae Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 https://www.google.ro/search?client=opera&q=CIRCUITE+PENTRU+OBTINEREA+LEGILOR+DE+REGLARE&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Link spre comentariu
kaioshin Postat Mai 13, 2015 Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 https://www.google.ro/search?client=opera&q=CIRCUITE+PENTRU+OBTINEREA+LEGILOR+DE+REGLARE&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Asta stiam si eu sa fac, ma refeream la ceva mai concret ceva informatie verificata sau carti.Ms oricum! Link spre comentariu
validae Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Păi sunt și cursuri universitare acolo....nu cred că acolo se glumește cu așa ceva. Link spre comentariu
viopa Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Daca era ceva mura in gura, unicat ce nu a mai fost publicat si daca se poate sa fie si secret...Doar asa este o lucrare originala... Link spre comentariu
kaioshin Postat Mai 22, 2015 Autor Partajează Postat Mai 22, 2015 Dar la Argument nu prea stiu ce sa scriu Link spre comentariu
kaioshin Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 daca ai diploma de tehnician in automatizari unde poti sa te angajezi cu ea sau ce poti sa lucrezi? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Caută în ofertele de locuri de muncă de prin ziare sau pe net. Link spre comentariu
kaioshin Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 (editat) Nu ma refeream la un loc de munca, ma refeream la ce drepturi sau avantaje am cu aceasta calificare fata de cei care nu o au. Partea electrica la o locuinta de exemplu am dreptul sa o fac adica care sa includa tot? Editat Iunie 3, 2015 de kaioshin Link spre comentariu
UDAR Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Nu. Ai nevoie sa devii electrician atestat ANRE. Link spre comentariu
kaioshin Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 Am cautat pe net despre atestat ANRE si acolo explica pe larg, cum poti obtine un atestat ANRE si referitor la tehnician in automatizare ce avantaje? Link spre comentariu
UDAR Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Întrebarea ta nu este foarte clară. Dacă e vorba să te angajezi undeva atunci ai aceleași avantaje și dezavantaje ca la orice atestat/diplomă. Adică dacă găsești job , te poți angaja în meseria respectivă. Dacă e să practici o profesie în sensul liberal al termenului - adică să fi , de exemplu , PFA , poți să folosești atestatul pentru a-ți demonstra calificarea dar nu prea cred că găsești coduri CAEN potrivite . 1 Link spre comentariu
kaioshin Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 Ok, multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum