Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Garnitura difuzor crapata

Vizitator DSN-Tuning

Postări Recomandate

Vizitator DSN-Tuning

Buna ziua! Am un difuzor Eurotec EU-5188 folosit ca subwoofer, si din cauza basului a crapat garnitura. Nu stiti daca se poate repara cumva? Am vazut ca sunt cateva pe internet dar trebuie sa indeplinesc o suma minima (25 lei) pentru a putea da comanda, iar in Iasi nu am gasit la nici un magazin (General System, Dioda) si nici comenzi nu dau ca cica nu au de unde sa le aduca. Difuzorul nu vreau sa il schimb pentru ca sunt foarte multumit de el. Am atasat si o poze cu difuzorul iar cu rosu am marcat crapaturile. post-232656-0-77697700-1431506845_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator catalin iliescu

Incearca sa-l duci undeva la un centru de reparat. Sau recomand un tip din bucuresti claudiu urban il gasasti pe net daca dai cautare chiar asa.Mi sa parut ca tipul e ok si arata chiar pe siteul lui cum repara.

Editat de catalin iliescu
Link spre comentariu

A dat cu bassul in el pan la comanda hopa :rade: asa ca nu e de mirare ca ajuns in halul asta .

Am vazut difuzoare si mai distruse decat cel in cauza .

Vorba cuiva pacat ca difuzoarele nu pot injura .......sa-i injure pe cei ce le abuzeaza :rade: ......sau si mai bine ar fi fost daca aveau dfuzoarele maini sa.......  :bataie

Editat de Dominicue
Link spre comentariu

A dat cu bassul in el pan la comanda hopa :rade: asa ca nu e de mirare ca ajuns in halul asta .

Am vazut difuzoare si mai distruse decat cel in cauza .

Vorba cuiva pacat ca difuzoarele nu pot injura .......sa-i injure pe cei ce le abuzeaza :rade: ......sau si mai bine ar fi fost daca aveau dfuzoarele maini sa.......  :bataie

Good post !!!!

Link spre comentariu
Vizitator DSN-Tuning

Nu stiu cat suporta difuzorul, pe el scrie 1300W banuiesc k suporta vre-o 300W reali. il am pus pe o statie logitech 5.1, mai exact Logitech 5.1 X-530, 70W RMS, cutia e din pal de 12 mm cub 40 cm post-232656-0-14820900-1432115477_thumb.jpg post-232656-0-83338400-1432115570_thumb.jpg deci bas, sigur ca baraiau geamurile :))

Dupa principiul, romanul e inventiv, am reusit sa readuc la viata subwooferul. Am fost iar zilele trecute pe la Dioda (iasi), i-am explicat vanzatoarei despre ce e vorba si ea imi aduce din depozit o garnitura de panza. ii repet ca e difuzor de subwoofer si nu am ce sa fac cu ea, casc ochii pe acolo pe sus si vad o garnitura din burete cauciucat de 30 cm (16.50 lei), am zis ca ce am de pierdut... prenadez (2 lei). ajung acasa tai din garnitura si o imbin la dimensiunea difuzorului. si mi-a iesit asa post-232656-0-57185600-1432116029_thumb.jpg post-232656-0-72506500-1432116401_thumb.jpg dupa parerea mea se aude mult mai bn decat cu garnitura originala

Editat de DSN-Tuning
Link spre comentariu

Nu stiu cat suporta difuzorul, pe el scrie 1300W banuiesc k suporta vre-o 300W reali. il am pus pe o statie logitech 5.1, mai exact Logitech 5.1 X-530, 70W RMS, cutia e din pal de 12 mm cub 40 cm Posted ImageIMG00017-20140920-1431.jpg Posted ImageIMG00020-20140920-1432.jpg deci bas, sigur ca baraiau geamurile :))

Dupa principiul, romanul e inventiv, am reusit sa readuc la viata subwooferul. Am fost iar zilele trecute pe la Dioda (iasi), i-am explicat vanzatoarei despre ce e vorba si ea imi aduce din depozit o garnitura de panza. ii repet ca e difuzor de subwoofer si nu am ce sa fac cu ea, casc ochii pe acolo pe sus si vad o garnitura din burete cauciucat de 30 cm (16.50 lei), am zis ca ce am de pierdut... prenadez (2 lei). ajung acasa tai din garnitura si o imbin la dimensiunea difuzorului. si mi-a iesit asa Posted ImageIMG_20150520_125512.jpg Posted ImageIMG_20150520_125512.jpg dupa parerea mea se aude mult mai bn decat cu garnitura originala

Daca tu spui ca suna mai bine .... :rade: :rade:

Sa vezi si pentru cat timp ....... :rade: :rade:

Link spre comentariu
Vizitator DSN-Tuning

Daca tu spui ca suna mai bine .... :rade: :rade:

Sa vezi si pentru cat timp ....... :rade: :rade:

Fratioare, treaba e facuta de vre-o 5 zile si am tot "dat cu basu" si in stanga si in dreapta, si mai tare si mai incet si a rezistat. si rezista, si rezista, si rezista...

Link spre comentariu

"Fratioare" vezi ca daca nu l-ai centrat bine s-ar putea sa cauti finali pentru amplificator. Si dupa cum arata suspensia aia ma cam indoiesc ca e centrata (nu ca ar mai avea mare importanta centrarea daca se depaseste cursa maxima).

Link spre comentariu
Vizitator Anonim Victor

De ce nu ti-ai luat acelasi model ? Adica sa iti mai cumperi un dif la fel :d

Portul de aer nu e mic pentru 300 W ? 

Ce putere are amplificatorul original al subwooferului ? 

Editat de Anonim Victor
Link spre comentariu

Fratioare, treaba e facuta de vre-o 5 zile si am tot "dat cu basu" si in stanga si in dreapta, si mai tare si mai incet si a rezistat. si rezista, si rezista, si rezista...

Fratiuer .......daca tot ne infratim pe aici , la cat bas dai in ......pocnitoarea aia nu prea ai cum sa-ti dai seama de multe lucruri .............in fine sa-l bubui sanatos ........

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări