Vizitator DSN-Tuning Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Buna ziua! Am un difuzor Eurotec EU-5188 folosit ca subwoofer, si din cauza basului a crapat garnitura. Nu stiti daca se poate repara cumva? Am vazut ca sunt cateva pe internet dar trebuie sa indeplinesc o suma minima (25 lei) pentru a putea da comanda, iar in Iasi nu am gasit la nici un magazin (General System, Dioda) si nici comenzi nu dau ca cica nu au de unde sa le aduca. Difuzorul nu vreau sa il schimb pentru ca sunt foarte multumit de el. Am atasat si o poze cu difuzorul iar cu rosu am marcat crapaturile. Link spre comentariu
Vizitator catalin iliescu Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 (editat) Incearca sa-l duci undeva la un centru de reparat. Sau recomand un tip din bucuresti claudiu urban il gasasti pe net daca dai cautare chiar asa.Mi sa parut ca tipul e ok si arata chiar pe siteul lui cum repara. Editat Mai 17, 2015 de catalin iliescu Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 Cum ai reusit sa-l deformezi in halul ala? Link spre comentariu
Dominicue Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 (editat) A dat cu bassul in el pan la comanda hopa asa ca nu e de mirare ca ajuns in halul asta . Am vazut difuzoare si mai distruse decat cel in cauza . Vorba cuiva pacat ca difuzoarele nu pot injura .......sa-i injure pe cei ce le abuzeaza ......sau si mai bine ar fi fost daca aveau dfuzoarele maini sa....... Editat Mai 19, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
cata_124 Postat Mai 20, 2015 Partajează Postat Mai 20, 2015 A dat cu bassul in el pan la comanda hopa asa ca nu e de mirare ca ajuns in halul asta . Am vazut difuzoare si mai distruse decat cel in cauza . Vorba cuiva pacat ca difuzoarele nu pot injura .......sa-i injure pe cei ce le abuzeaza ......sau si mai bine ar fi fost daca aveau dfuzoarele maini sa....... Good post !!!! Link spre comentariu
Vizitator DSN-Tuning Postat Mai 20, 2015 Partajează Postat Mai 20, 2015 (editat) Nu stiu cat suporta difuzorul, pe el scrie 1300W banuiesc k suporta vre-o 300W reali. il am pus pe o statie logitech 5.1, mai exact Logitech 5.1 X-530, 70W RMS, cutia e din pal de 12 mm cub 40 cm deci bas, sigur ca baraiau geamurile ) Dupa principiul, romanul e inventiv, am reusit sa readuc la viata subwooferul. Am fost iar zilele trecute pe la Dioda (iasi), i-am explicat vanzatoarei despre ce e vorba si ea imi aduce din depozit o garnitura de panza. ii repet ca e difuzor de subwoofer si nu am ce sa fac cu ea, casc ochii pe acolo pe sus si vad o garnitura din burete cauciucat de 30 cm (16.50 lei), am zis ca ce am de pierdut... prenadez (2 lei). ajung acasa tai din garnitura si o imbin la dimensiunea difuzorului. si mi-a iesit asa dupa parerea mea se aude mult mai bn decat cu garnitura originala Editat Mai 20, 2015 de DSN-Tuning Link spre comentariu
Dominicue Postat Mai 20, 2015 Partajează Postat Mai 20, 2015 Nu stiu cat suporta difuzorul, pe el scrie 1300W banuiesc k suporta vre-o 300W reali. il am pus pe o statie logitech 5.1, mai exact Logitech 5.1 X-530, 70W RMS, cutia e din pal de 12 mm cub 40 cm IMG00017-20140920-1431.jpg IMG00020-20140920-1432.jpg deci bas, sigur ca baraiau geamurile ) Dupa principiul, romanul e inventiv, am reusit sa readuc la viata subwooferul. Am fost iar zilele trecute pe la Dioda (iasi), i-am explicat vanzatoarei despre ce e vorba si ea imi aduce din depozit o garnitura de panza. ii repet ca e difuzor de subwoofer si nu am ce sa fac cu ea, casc ochii pe acolo pe sus si vad o garnitura din burete cauciucat de 30 cm (16.50 lei), am zis ca ce am de pierdut... prenadez (2 lei). ajung acasa tai din garnitura si o imbin la dimensiunea difuzorului. si mi-a iesit asa IMG_20150520_125512.jpg IMG_20150520_125512.jpg dupa parerea mea se aude mult mai bn decat cu garnitura originala Daca tu spui ca suna mai bine .... :rade: Sa vezi si pentru cat timp ....... :rade: Link spre comentariu
Vizitator DSN-Tuning Postat Mai 20, 2015 Partajează Postat Mai 20, 2015 Daca tu spui ca suna mai bine .... :rade: Sa vezi si pentru cat timp ....... :rade: Fratioare, treaba e facuta de vre-o 5 zile si am tot "dat cu basu" si in stanga si in dreapta, si mai tare si mai incet si a rezistat. si rezista, si rezista, si rezista... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 20, 2015 Partajează Postat Mai 20, 2015 "Fratioare" vezi ca daca nu l-ai centrat bine s-ar putea sa cauti finali pentru amplificator. Si dupa cum arata suspensia aia ma cam indoiesc ca e centrata (nu ca ar mai avea mare importanta centrarea daca se depaseste cursa maxima). Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Fac crize ăia de la Focal... Link spre comentariu
Vizitator Anonim Victor Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 (editat) De ce nu ti-ai luat acelasi model ? Adica sa iti mai cumperi un dif la fel Portul de aer nu e mic pentru 300 W ? Ce putere are amplificatorul original al subwooferului ? Editat Mai 21, 2015 de Anonim Victor Link spre comentariu
Dominicue Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Fratioare, treaba e facuta de vre-o 5 zile si am tot "dat cu basu" si in stanga si in dreapta, si mai tare si mai incet si a rezistat. si rezista, si rezista, si rezista... Fratiuer .......daca tot ne infratim pe aici , la cat bas dai in ......pocnitoarea aia nu prea ai cum sa-ti dai seama de multe lucruri .............in fine sa-l bubui sanatos ........ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum