bubusmecherul Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Am primit aceasta combiba hcd-rg495,cu defectul fara sunet,este echipata cu doi finalii de sunet,unul STK403-130,si celalalt STK404-130S,combina face toate comenzele,Am scos finalul STK403-130,care acesta este pentru doua boxe,pe celalalt care este de bass nu lam schimbat,am cumparat un final sunet STK3403-130-JV,lam montat dar fara sunet deloc,si face in felul urmator combina.O alimentez se aprinde afisajul,si ledul de standbay,apas butonul de standbay se cupleaza releu de langa transformator,sta 3,4 secunde,dupa care se stinge afisajul,si ledul de standbay se aprinde si se stinge,si se decupleaza si releul,ce sa mai verific,va rog mult. Link spre comentariu
Vizitator daniel_p Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Inainte de a monta stk-ul tot asa se manifesta?Daca nu e posibil sa fi facut scurt intre pini integratuluiSau integratul e o chinezarie. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Da finalul jos si vezi ce face fara el.Posibil ca ceva protectie sa decupleze combina.Ai pus la loc totul bine la montare? Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Da jos ambele STK-uri,vezi daca ramane cuplat releul si daca da,verifica daca iti ajunge semnal pe intrarile lor si apoi monteaza pe rand STK-urile. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 13, 2015 Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 (editat) nu,inainte de sal schimb nu facea asa,si scuze ca revin tocmai acum,nefind acasa.cel pe bas STK lam deconectat,ca el se alimenteaza prin doua mufe,si tot la fel face,iar bandele leam pus cum trebuie. Editat Mai 13, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum