Vizitator marcovidiu10 Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 buna ziua!am mai postat pe saite,scz pt cei care derajeaza.Am nevoie de un trafo pt monitor mare(chiar monitor industrial),am inteles ca trafo pt un monitor mai mare scoate si un amperaj mai puternic.Cei care lucrati ca depanatori tv sunt sigur ca stiti.doar numele il vreau(ex:hr 6040).va multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Nu scoate amperaj mare nici un traf de linii.Acolo tensiunea e mare.HR8029 de ex de AK19 tub de 110* e un traf cu care ai putea proba. Link spre comentariu
validae Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Văd că nu renunți totuși la ideea de a folosi traf de linii în locul unei bobine de inducție...Am mai explicat....o descărcare puternică o poți obține doar din bobine de inducție.Desfă o bobină de inducție și un secundar de traf de linii și vezi diferența....Bobina de inducție e destinată asigurării unor descărcări puternice și capabile de a aprinde combustibilul chiar la presiuni mari. Poți să te convingi doar testând practic, nu are rost să mai deschizi alte topicuri cu același subiect.... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 buna ziua!am mai postat pe saite,scz pt cei care derajeaza.Am nevoie de un trafo pt monitor mare(chiar monitor industrial),am inteles ca trafo pt un monitor mai mare scoate si un amperaj mai puternic.Cei care lucrati ca depanatori tv sunt sigur ca stiti.doar numele il vreau(ex:hr 6040).va multumesc Va ajut eu, detalii pe MP. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum