Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare tableta fara baterie

Vizitator chitu alexandru

Postări Recomandate

Vizitator chitu alexandru

Salut , am o tableta serioux s716 tab si vreau sa o alimentez la un transformator in locul bateriei de 3.7 . Am incercat se aprinde putin pana la logo. Intentionez sa o atasez unui "sistem" audio homemade . Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Eusebiu Angelescu

2

• K1nderu

2

• elmar

1

• ianhus

1

Top autori în acest subiect

De ce in locul bateriei.... si nu prin mufa de alimentare sau USB?...adica clasic fara complicare

Editat de Eusebiu Angelescu
Link spre comentariu

Ma rog.... Am remediat vreo cateva tablete cu mufa franjuri.... Trebuie urmarit traseul cu grija... Pentru ca configuratia mufei Usb este usor de gasit...adica alimentare versus pinii de date. Mai greu a fost sa rigidizez noua mufa astfel incat sa pota fi folosită

Editat de Eusebiu Angelescu
Link spre comentariu

Cu alimentatorul ala de 5v cu 1.5a, pus la baterie trebuie sa mearga , in cel mai nefericit caz mai trebe pus un condensator acolo de macar 1000uf/10 si daca tot nu merge e defect de tableta. Dar cum zicea si colegul Eusebiu , sunt sigur ca se poate remedia conectorul ala cu costuri mici. (La mine o chestie de gen costa 35 ron)A!sa incerci si cu O sursa de 5v 2a. S ar putea fix cand e la zona de boot sa consume 1.8a sursa sa "cada" si de acolo sa fie problema ta.

Link spre comentariu

Am incercat si eu acum ceva timp chestia asta pe o tableta vonino,alimentatorul nu e recunoscut ca si acumulator,chiar daca o sa reusesti sa aprinzi tableta cu alimentatorul o sa apara 1,2% baterie,exact ce spune colegul mai sus cu sursa de 5v 2A. Testul l-am facut cu o sursa atx si un condensator de 4700uf.

Link spre comentariu

Condensatorul se pune in paralel,desi la mine metoda asta nu a dat rezultate,decat daca aveam alimentatorul bagat in mufa de incarcare si tableta alimentata din sursa atx.

Ai putea sa pastrezi acumulatorul si sa-l incarci separat in asa fel incat sa nu-l distrugi.

Link spre comentariu

Bateria in afara de + si - mai are, depinde de model, si un termistor si o rezistenta pentru a face tableta sa stie ce fel de acumm este conectat si temperatura lui, fara acestea poti sa conectezi orice alimentator vrei tu ca nu va merge.

Editat de sebic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări