piratu2ro Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Buna seara , Cer si eu parerea voastra in legatura cu acest aparat, problema consta in faptul ca la cresterea amperajului imi sare siguranta diferentiala, iar aparatul nu lipeste nimic, aparatul de alimenteaza la 400v, nu am reusit sa gasesc nici o schema pe net, daca o are cineva ar fi de folos, multumesc Link spre comentariu
omniprezent Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Se alimenteaza cumva la 380v dar doar doua faze? Ati masurat cu un megohmetru capetele primarului fata de carcasa sa nu fie scurt intre bobinaj si masa. Link spre comentariu
piratu2ro Postat Mai 12, 2015 Autor Partajează Postat Mai 12, 2015 Da se alimenteaza la 380 in 2 faze am alimenta tr direct si scoate 6.5v (tensiunea care este data si in dayele alaratului) fata de carcasa nu am masurat o sa masor sa vad Link spre comentariu
omniprezent Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Sa nu fie pusa cumva impaminatarea aparatului la fisa in borna de nul sau poate instalatia electrica are aceasta problema de sare siguranta diferentiala. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Ce tip de diferential ai, sint unele care nu accepta curent intre 2 faze, desi sint trifazice poti alimenta doar pe legatura de 230Vac. Cel mai simplu testeaza prima data diferentialul , pune 2 becuri in serie si alimenteaza`le intre 2 faze. Daca sare nu`i defect , asta e modelul. Grig Link spre comentariu
piratu2ro Postat Mai 13, 2015 Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 Aparatul contine 2 transformatoare: unul pt partea de comanda care are primarul pentru 400v si 230v, iar cel de la partea de dorta care are si el capete pt fiecare infasurare si in primar si in secundar dar acestea sunt puse in paralel o sa adaug o poza cu el, daca pe cel din partea de comanda il pun pe 230v iar pe cel mare il las asa cum e pe 400 poate functiona alaratul? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Verifica diferentialul cu cele 2 becuri. Daca nu sare ai probleme la trafo, asta e o problema grava deoarece iti poate afecta sanatatea, uneori ireversibil. Daca sare e diferential trifazic pentru sarcina distribuita si ai toate sansele ca acel ap sa fie perfect functional. Grig Link spre comentariu
piratu2ro Postat Mai 13, 2015 Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 Acesta este tr mare iar cel muc de sus este pt comanda aparatului Link spre comentariu
piratu2ro Postat Mai 14, 2015 Autor Partajează Postat Mai 14, 2015 Am alimentat 2 becuri inseriate intre 2 faze, unul din becuri sa ars iar diferentialul nu a sarit Link spre comentariu
mihaighe Postat Mai 14, 2015 Partajează Postat Mai 14, 2015 (editat) Pai ce curent are diferentialul?sau ce tip ?.Pentru clarificari citeste un pic aici: http://www.legrand.ro/produse/152/Intrerupatoare-diferentiale-si-blocuri-diferentiale-DX3/ Editat Mai 14, 2015 de mihaighe Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 14, 2015 Partajează Postat Mai 14, 2015 Mea culpa... 2 becuri de 230Vac de aceeasi putere. Mai bine pune o foto clara a diferentialului, da nu fie de fapt altceva, diferential + disjunctor. Grig Link spre comentariu
piratu2ro Postat Noiembrie 12, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 am revenit pe acest subiect, transformatorul alimentat separat functioneaza perfect, cred ca problema este la modulul de tiristori, (IRKT91/12AS90) nu am gasit asa cv nicaieri, ce credeti pot sa il înlocuiesc cu SKKT106/12E Multumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum