Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xtgs

5

• nostrom

2

• PINTI

2

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

Daca e buna inseriaz-o cu o rezistenta de vreo 5-10K si conecteaz-o la o tensiune de 30-40V sa zicem, apoi masori tensiunea la borne, aia e valoarea de referinta.

Link spre comentariu

Deci am intuit bine. La fiecare cerere de documentatie, nu se da nici un detaliu despre locul unde este folosita acea componenta si despre starea ei de sanatate. 

Trebuie sa intrebam noi, ce si cum, dupa care informatiile vin cu taraita, si mereu dupa alte si alte intrebari.

Puteai sa precizezi de prima data unde este folosita acea dioda, care este starea ei, si eventual o poza cu respectivul cablaj

Link spre comentariu

sursa 68709D0006B dintr-un  lcd LG 26LC 2R si am manualul de service, dar nu contine si partea de sursa...

PS.subiectul a fost postat si la depanare tv dar nu am primit schema...

Link spre comentariu

La cate postari ai pe acest forum ar trebui sa dai informatiile care ne/te pot ajuta la identificarea componentei si ce rol joaca.Asadar comunica in ce pin al STRxxxxx este cuplata  in felul acesta putem identifica daca este Zener,Redresoare...etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări