Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

program de scris memorii

electron49

Postări Recomandate

...pai intrebarea fara a specifica tipul de programator nu prea are sens.

reveniti cu date despre programator si conectarea (LPT/serial /USB)

Link spre comentariu

Un program ușor de găsit ar fi PonyProg. Dar trebuie să construiești un programator minimal cu care să poți programa memoria.Pe site-ul unde se găsește programul sunt și scheme de programatoare...Uite o schemă pe care am folosit-o:

Link spre comentariu

Probabil o problemă de compatibilitate des întâlnită la Win 7. Eu pe desktop folosesc  Win XP doar din cauză că pe Win7 nu-mi pot instala driverele originale (mai bune) ale imprimantei și scanner-ului.

Link spre comentariu

....pai in W7 se poate incerca din "Properties" ==> tab. "Compatibility"  ==> bifa la "Run this program ...." ==> si alege din lista "Win XP".....dar cred ca problema este drv. de serial...probabil nu este instalat corect.

Link spre comentariu

Sunt unele programe ce nu se pot instala in windows 7 orice ai incerca. Un exemplu ar fi driverul de la imprimanta hp laserjet 1300. Aici ma refer la softul care imi permite sa schimb contrastul , sa pot printa fata-verso etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări