electron49 Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Am instalat windows 7.Ce program imi trebuie instalat pentru a scrie memorii 24 c16?Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 ...pai intrebarea fara a specifica tipul de programator nu prea are sens. reveniti cu date despre programator si conectarea (LPT/serial /USB) Link spre comentariu
validae Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Un program ușor de găsit ar fi PonyProg. Dar trebuie să construiești un programator minimal cu care să poți programa memoria.Pe site-ul unde se găsește programul sunt și scheme de programatoare...Uite o schemă pe care am folosit-o: Link spre comentariu
electron49 Postat Mai 12, 2015 Autor Partajează Postat Mai 12, 2015 Am programator AD-PIC02 cu dvd de instalare dar nu pot sa-l conectez la pc.Cam asta ar fi. Link spre comentariu
validae Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Probabil o problemă de compatibilitate des întâlnită la Win 7. Eu pe desktop folosesc Win XP doar din cauză că pe Win7 nu-mi pot instala driverele originale (mai bune) ale imprimantei și scanner-ului. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 ....pai in W7 se poate incerca din "Properties" ==> tab. "Compatibility" ==> bifa la "Run this program ...." ==> si alege din lista "Win XP".....dar cred ca problema este drv. de serial...probabil nu este instalat corect. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Sunt unele programe ce nu se pot instala in windows 7 orice ai incerca. Un exemplu ar fi driverul de la imprimanta hp laserjet 1300. Aici ma refer la softul care imi permite sa schimb contrastul , sa pot printa fata-verso etc. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum