spik Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Salut!Intreb si eu aici, daca este posibilitate ca la sitemul audio al masinii sa pot conectaxo mufa usb pentru ascultat muzica de pe stick.Sistemul actual are aux si mufa jack.Multumesc si scuze de eventuale greseli din cauza nestapanirii termenilor specifici. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Direct USB nu ai cum.Pe USB ai semnale digitale iar pe Aux si Jack analogice.Totusi ce aparat ai exact acolo ?o poza se poate? 1 Link spre comentariu
d2134 Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Ai nevoie de de un cititor cu iesire AUX: http://dev.satechi.net/index.php/soundfly-aux-mp3-player-car-fm-transmitter-for-sd-card-usb-stick-mp3-players-ipod-zune-sansa-with-remote-control si de un cablu jack 3.5mm - jack 3.5mm stereo Link spre comentariu
spik Postat Mai 12, 2015 Autor Partajează Postat Mai 12, 2015 Multumesc frumos pentru raspunsuri.Eu speram sa se poata face ceva incat sa pot conecta o mufa usb , iar pe displayul sistemului sa apara informatiile de pe stick, cum apar acum cele ale radioului si cd-player..nu stapanesc termenii asa ca sa ma scuzati.Astfel as putea sa evit acel aparat ce se alimenteaza la bricheta care este pozitionata jos, este incomoda.Am sa pun mai tarziu poze cu sistemul audio. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Sa afiseze pe displayul aparatului sanse de 0,1% sa poti face asta. Link spre comentariu
spik Postat Mai 12, 2015 Autor Partajează Postat Mai 12, 2015 Multumesc.Am sa merg atunci pe dispozitivul acela la bricheta, iar aici va rog sa-mi recomandati ceva mai bun din comertul autohton...nu ma pricep sa cumpar "din afara".Am avut ceva la 50 de lei, da' nu a fost ceva de capul lui.Aici merg pe experienta voastra. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Mai toate sunt chinezesti asa ca nu o sa ai cine stie ce calitate... Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Mai este o problema cu modulatoarele FM din pacate antena radioului este afara si el emite inlauntrul masinii.Daca legi un fir de antena sa fie si in masina merge mai ok. Link spre comentariu
spik Postat Mai 12, 2015 Autor Partajează Postat Mai 12, 2015 (editat) Aha, de aia mergea mai prost in Fiesta decat afara!(in vechea Nova se aude mai bine!)Am sa trag un fir la antena pe interior, sai cumpar un modulator cu mufa jack si-l bag pe aux.Multumesc inca o data. Editat Mai 12, 2015 de spik Link spre comentariu
d2134 Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Mai este o problema cu modulatoarele FM din pacate antena radioului este afara si el emite inlauntrul masinii.Daca legi un fir de antena sa fie si in masina merge mai ok. Cred ca tu postezi cite 2-3 mesaje simultan si de aia nu poti fi atent la toate detaliile. Eu am zis sa foloseasca un modulator cu iesire auxiliara (AUX OUT) pe care sa il lege la sistemul sau prin cablu si atunci nu mai are probleme cu interferente sau paraziti si alte chestii. Link spre comentariu
spik Postat Mai 13, 2015 Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 Cred ca tu postezi cite 2-3 mesaje simultan si de aia nu poti fi atent la toate detaliile. Eu am zis sa foloseasca un modulator cu iesire auxiliara (AUX OUT) pe care sa il lege la sistemul sau prin cablu si atunci nu mai are probleme cu interferente sau paraziti si alte chestii.Tre' sa gasesc unul bun, ca ala pe care il am nu functioneaza cu cablu, cu toate ca are mufa jack. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum