Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem audio Fiesta7

spik

Postări Recomandate

Salut!Intreb si eu aici, daca este posibilitate ca la sitemul audio al masinii sa pot conectaxo mufa usb pentru ascultat muzica de pe stick.Sistemul actual are aux si mufa jack.Multumesc si scuze de eventuale greseli din cauza nestapanirii termenilor specifici.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spik

5

• dan cod

3

• d2134

2

• stefan94stefan

1

Multumesc frumos pentru raspunsuri.Eu speram sa se poata face ceva incat sa pot conecta o mufa usb , iar pe displayul sistemului sa apara informatiile de pe stick, cum apar acum cele ale radioului si cd-player..nu stapanesc termenii asa ca sa ma scuzati.Astfel as putea sa evit acel aparat ce se alimenteaza la bricheta care este pozitionata jos, este incomoda.Am sa pun mai tarziu poze cu sistemul audio.

Link spre comentariu

Multumesc.Am sa merg atunci pe dispozitivul acela la bricheta, iar aici va rog sa-mi recomandati ceva mai bun din comertul autohton...nu ma pricep sa cumpar "din afara".Am avut ceva la 50 de lei, da' nu a fost ceva de capul lui.Aici merg pe experienta voastra.

Link spre comentariu

Mai este o problema cu modulatoarele FM din pacate antena radioului este afara si el emite inlauntrul masinii.Daca legi un fir de antena sa fie si in masina merge mai ok.

Link spre comentariu

Aha, de aia mergea mai prost in Fiesta decat afara!(in vechea Nova se aude mai bine!)Am sa trag un fir la antena pe interior, sai cumpar un modulator cu mufa jack si-l bag pe aux.Multumesc inca o data.

Editat de spik
Link spre comentariu

Mai este o problema cu modulatoarele FM din pacate antena radioului este afara si el emite inlauntrul masinii.Daca legi un fir de antena sa fie si in masina merge mai ok.

Cred ca tu postezi cite 2-3 mesaje simultan si de aia nu poti fi atent la toate detaliile. Eu am zis sa foloseasca un modulator cu iesire auxiliara (AUX OUT) pe care sa il lege la sistemul sau prin cablu si atunci nu mai are probleme cu interferente sau paraziti si alte chestii.

Link spre comentariu

Cred ca tu postezi cite 2-3 mesaje simultan si de aia nu poti fi atent la toate detaliile. Eu am zis sa foloseasca un modulator cu iesire auxiliara (AUX OUT) pe care sa il lege la sistemul sau prin cablu si atunci nu mai are probleme cu interferente sau paraziti si alte chestii.

Tre' sa gasesc unul bun, ca ala pe care il am nu functioneaza cu cablu, cu toate ca are mufa jack.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări