Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle Layout Editor

Yo4You

Postări Recomandate

Salut As dori sa se stranga o documentatzie in romana cum se lucreaza cu eagle mai pe romaneste un tutorial sa stie fiecare sa faca un cablaj simplu strat cu plan de masa intre trasee si alteleVad ca pe acest forum is o gramada de intrebari legate de eagle printre care si pe mine ma preocupa realizarea cablajelor pe calculator , ca m-am saturat de hartia de matematica si creion :smt005 Cine stie eagle la perfectie sa faca cumva un tutorial de la A la Z va rog mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

3

• andiy

1

• yo6ghd

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

salutare.nu stiu cat de bine stii engleza, dar recomand un site care are un tutorial in engleza cu poze.linku-ul catre site-ul respectiv este :vulcan.ece.ucsb.edueu personal am reusit sa descopar eagle destul de bine.si voarba aia : practica e mama invataturii.poate o sa ma apuc si eu (si de ce nu impreuna cu niq_ro) si sa facem o documentatie in limba romana pt. acest minunat program, eagle.73! de yo6ghd.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări