Yo4You Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Salut As dori sa se stranga o documentatzie in romana cum se lucreaza cu eagle mai pe romaneste un tutorial sa stie fiecare sa faca un cablaj simplu strat cu plan de masa intre trasee si alteleVad ca pe acest forum is o gramada de intrebari legate de eagle printre care si pe mine ma preocupa realizarea cablajelor pe calculator , ca m-am saturat de hartia de matematica si creion :smt005 Cine stie eagle la perfectie sa faca cumva un tutorial de la A la Z va rog mult. Link spre comentariu
yo6ghd Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 salutare.nu stiu cat de bine stii engleza, dar recomand un site care are un tutorial in engleza cu poze.linku-ul catre site-ul respectiv este :vulcan.ece.ucsb.edueu personal am reusit sa descopar eagle destul de bine.si voarba aia : practica e mama invataturii.poate o sa ma apuc si eu (si de ce nu impreuna cu niq_ro) si sa facem o documentatie in limba romana pt. acest minunat program, eagle.73! de yo6ghd. Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2007 Cred ca atzi gresit linkul eu nu gasesc nici o poza :( adik nu vad Link spre comentariu
andiy Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 Cred ca atzi gresit linkul eu nu gasesc nici o poza :( adik nu vad http://vulcan.ece.ucsb.edu/ece189/tutorials.html Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 2, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2007 Multzam fain merge :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum