nicoalex Postat Iulie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 (editat) 200 lei este ok pentru un receiver. Lampi se gasesc pe TME sau ebay. Pana sa ma hotarasc eu,s-a vandut.Cred ,totusi ca tot spre ceva vintage am sa ma indrept,parca suna mai bine,zic eu Editat Iulie 4, 2015 de nicoalex Link spre comentariu
zal Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 (editat) Si ca sa-l faci sa sune ca iesit din fabrica trebuie sa-l reconstruiesti. Sculele vechi sint modificate ptr a corecta si lipsurile surselor de semnal si al boxelor ptr care au fost proiectate, de aia diferite combinatii de la firme diferite suna diferit. Editat Iulie 7, 2015 de zal Link spre comentariu
clausnc Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 PM-63 are o schemă clasică Matsushita cu integrat AN7062 şi acei trz, nu e nici o diferenţă faţă de alte amplifuri medii Technics şi suferă de aceleaşi boli. E din perioada falimentară a Marantz-ului. Sînt atîtea alte amplifuri şi firme Eu am fost surprins cat potential are aceasta schema. (bineinteles alti prefinali ,alti finali ,alta reactie negative , inspiratie KI). Un amic a avut varianta 6010ki si era cu un pas in categoria hi-end. Link spre comentariu
nicoalex Postat Iulie 19, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2015 Haideti fratilor cu sfaturi.... Link spre comentariu
marius75 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 PM410...depinde si de buget... Link spre comentariu
nicoalex Postat August 16, 2015 Autor Partajează Postat August 16, 2015 Dar de ,,MARANTZ Melody Stream M-CR510 ce ziceti? Merita luat? Link spre comentariu
nicoalex Postat August 22, 2015 Autor Partajează Postat August 22, 2015 Nu are nimeni nici o idee despre acest aparat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum