Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare Marantz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Salut, dacă dorești un sunet plăcut iți recomand seriile vechi de la Marantz. Eu am 3 amplificatoare de la Marantz (1060, 1040 din anii 70 și un PM550DC din anii 80). Sunetul celor pe tranzistori este cu mult peste cel al integratelor.

Da dar vreau ceva pe negru sa il integrez in linie cu Marantz CD 5400 si Marantz tuner 6001.Ce recomandati pe tranzistori?Multumesc

Link spre comentariu

PM-63 are o schemă clasică Matsushita cu integrat AN7062 şi acei trz, nu e nici o diferenţă faţă de alte amplifuri medii Technics şi suferă de aceleaşi boli. E din perioada falimentară a Marantz-ului. Sînt atîtea alte amplifuri şi firme.

Link spre comentariu

PM-63 are o schemă clasică Matsushita cu integrat AN7062 şi acei trz, nu e nici o diferenţă faţă de alte amplifuri medii Technics şi suferă de aceleaşi boli. E din perioada falimentară a Marantz-ului. Sînt atîtea alte amplifuri şi firme.

Ceva recomandari de alte firme? Multumesc

Link spre comentariu

E la noroc, degeaba zic eu sau alţii despre cîte o firmă preferată, dacă am avut experienţe plăcute cu un produs al ei, cînd există diferenţe şi între exemplare din acelaşi model sau au fost ciobănite în trecut.

Link spre comentariu

Pretul este un pic cam mare, dar daca este in mintile lui, o sa ramai surprins de sunet. Este amplificatorul de la Marantz din anii sai  de glorie, pe care-l recomand oricui. Vezi si parerile de pe audiokarma.

http://olx.ro/oferta/marantz-model-1060-hi-fi-vintage-1975-japan-sunet-deosebit-ID3bZvJ.html#567d02f8f4

Si urmatorul este un pic supraevaluat, dar are aproape acelasi sound cu 1060

http://olx.ro/oferta/marantz-model-1070-ID35d7L.html#8d34a5ef46

Link spre comentariu

E cam departe în timp. Probabil a fost ultimul model al lor cu etaj final cvasicomplementar şi ieşire prin condensator. De acolo şi sunetul.

La fel sînt amplifurile de ''100W hi-fi'' cu 2N3055 care stîrneau interes aici de curînd.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări