Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

clr79816-e4 can,t be identified

Postări Recomandate

telecomanda clr79816-e4 ,,can,t  be identified,,  acest mesaj primesc cand incerc identificarea telecomenzii clr79816-e4 ,in lista cu modelele telecomenzilor suportate a programului v7 sau v4 nu apare acest model clr79816-e4 apare clr79816n-e4 dar indifernt de modelul setat aceeasi eroare ,folosesc senzorul din imagine care pana acum a dat roade pe cateva modele,nu stiu exact codul senzorului ir de programare,posibil ca el sa nu fie compatibil? am luat legatura cu cel ce mi-a dat aceasta telecomanda,cu toate ca el are aceeasi telecomanda dar senzor ir diferit ,eroarea este aceeasi,am sapat pe google dupa un soft diferit de cele v4 sau v7,dar nu am gasit nimic,are cineva aceasta telecomanda si a reusit programarea ei,nu vreau sa-mi recomandati alta telecomanda ca asta stiu si eu ca se poate,problema e ca acest gen de telecomanda poate fi invatata,si e singurul model disponibil la magazinul local,voi putea comanda pe net fara probleme in cazuri extreme,va multumesc

post-185789-0-94473900-1431332928_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

2

• iuliantv

2

• tehtronics

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

aveam de mult instalata de ceva timp versiunea v 4.1.0.46,azi dupa ce am incercat sa programez telecomanda si nu am gasit-o in lista am incercat sa fac update,am primit mesajul,, no file need to be updated,, acum dupa ce am vazut postul dv ,am redescarcat programul de pe siteul oficial dar aceeasi problema nu este in lista,am reincercat update si acesta a functionat de data asta,a reactualizat si lista cu aceasta telecomanda,dar din pacate am dus telecomanda inapoi,maine am sa vad daca am timp sa o iau inapoi ,va multumesc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...
Acum 5 ore, dan-a2 a spus:

Va salut ,daca are cineva softul rog sa-l posteze ,eu nu reusesc dupa saitul lor..

Nu mai este nevoie ,l-am gasit in celalalt calculator..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări