Florin Neagoe Postat Iunie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2015 Cu memoria care a venit cu noul procesor am intrat in meniu servis am facut ceva reglaje insa nu pot face corectie est -vest ,cu memoria originala am imaginea sincronizata bine insa sunetul pleaca la volum maxim si nu se poate da incet . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 incearca si cu asta LDK KN-1431 Proc TDA11126PS-V3-3 mem24c08.rar Link spre comentariu
Florin Neagoe Postat Iunie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2015 Si cu acest dump am tot imagine marita insa am ajustato prin modificarea conzilor de recuperare de pe linii am pus 10 nf ,initial am avut 18 nf Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Cond. de recuperare de 18nf nu am vazut pana acum !! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Cond. de recuperare de 18nf nu am vazut pana acum !! nici eu nam vazut la modelele mai vechi am intilnit de maxim 15nf dar mai mare nu Link spre comentariu
Florin Neagoe Postat Iunie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2015 Acolo pe cablaj sunt 2 conzi in paralel insumati da valoarea 18nf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum