Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LDK

Florin Neagoe

Postări Recomandate

Ori senzorul IR , ori ceva scurt pe traseu  ,  sau e posibil si  procesorul sa fie ,, ciupit '' !!

Memoria  cu un dump compatibil  ati schimbat ??

Editat de dan-a2
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin Neagoe

18

• Florinel TV

6

• dan-a2

5

• dan cod

4

Top autori în acest subiect

Pe traseul ir la procesor am 10,8 mv nici vorba de volti

Senzorul este alimentat cu 4,9v la unul din pini ,masa la mijloc iar celalalt pin duce catre procesor insa tensiune nu este pe el.

atunci lasa pinu de la ir in aer care duce la proc si daca nu este tensiune atunci schimba senzoru

Link spre comentariu

Am dezlipit pinul care duce la procesor si a aparut tensiune 4,7v

Este posibil sa fie si dumpul memoriei de la alt model de tv ,spun asta deoarece am senzorul de la placa de pe care am luat procesorul si de la senzor catre procesor pleaca 4 fire pe  cand la mine pleaca 3 fire

Link spre comentariu

Cauta un dump  dupa procesorul montat  in tv . dar  scris pe alta memorie  !!

Ce procesor e  (inclusiv terminatia  ) ??

Link spre comentariu

Pe procesorul montat este urmatoarea serie:

TDA111566PS/N3/3

CS245     12

CS4130

Am sa incerc si varianta cu copierea dumpului pe alta memorie.

Link spre comentariu

Pe procesorul montat este urmatoarea serie:

TDA111566PS/N3/3

CS245     12

CS4130

Am sa incerc si varianta cu copierea dumpului pe alta memorie.

aici eu cred ca ai gresit procu este TDA11156PS/N3/3 si nu cum spui tu si mai bine ar fi sa fie o poza cu meniu sa vedem ce telecomanda merge cu tel.NP51 ai incercat?

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Am dezlipit pinul care duce la procesor si a aparut tensiune 4,7v

Este posibil sa fie si dumpul memoriei de la alt model de tv ,spun asta deoarece am senzorul de la placa de pe care am luat procesorul si de la senzor catre procesor pleaca 4 fire pe  cand la mine pleaca 3 fire

Procesorul l-ai verificat sa nu ai rezistenta mica fata de masa ? Daca da atunci procesor defect pe intrarea IR, nu te mai complica cu dumpurile.

Link spre comentariu

Am rezolvat problema si vreau sa le spun si celor de pe forum care se mai lovesc de astfel de probleme.

Am pus pinul de la senzorul  ir cu o rezistenta de 100ohm la pin 39 al procesorului si totul functioneaza perfect,initial pinul ir era legat printro rezistenta de 100ohm la pin26

Acum caut o solutie sa intru in meniul servis pentru cateva reglaje.

Link spre comentariu

Am rezolvat problema si vreau sa le spun si celor de pe forum care se mai lovesc de astfel de probleme.

Am pus pinul de la senzorul  ir cu o rezistenta de 100ohm la pin 39 al procesorului si totul functioneaza perfect,initial pinul ir era legat printro rezistenta de 100ohm la pin26

Acum caut o solutie sa intru in meniul servis pentru cateva reglaje

Am nevoie urgenta de un dump pentru modelul de procesor specificat mai sus

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări