Vizitator Bogdan Orleanu Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Salut, Am si eu o problema cu display-ul ceasului de la masina, si anume nu se mai vede tot. Imi puteti spune daca gasesc sa schimb doar display-ul sau exista vreo metoda de reparare. Multumesc! Am pus si poze sa se vada exact despre ce e vorba. Link spre comentariu
xragon Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 ai uitat sa mentionezi masina, sau e vre-un hibrid ? Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Orleanu Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 ai uitat sa mentionezi masina, sau e vre-un hibrid ? nu stiu daca are vreo importanta masina la problema mea. Totusi este vorba despre Autobianchi Y10 an 1996 (asta in situatia daca te ajuta cu ceva) Link spre comentariu
Electronicserver Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Incearca sa cureti banda de legatura dintre display si placa,poate ai noroc. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 nu stiu daca are vreo importanta masina la problema mea. Totusi este vorba despre Autobianchi Y10 an 1996 (asta in situatia daca te ajuta cu ceva) Are, fiindca la Lexus LS400s a fost un flagel cu acele LCD-uri, la toate a cazut displayul dupa un an. Si in cazul de fata e aceeasi problema, trebuie schimbat afisajul, se vede ca e problema de display. Link spre comentariu
d2134 Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Probabil ca intre afisaj si PCB exista un conector din cauciuc cam ca asta: http://www.fujipoly.com/usa/products/zebra-elastomeric-connectors/ Se poate sa se fi deplasat sau sa fie murdar. Trebuie curatat cu atentie si pus la locul lui. Link spre comentariu
Marius84 Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 La apasarea usoara pe langa disply mai apar si alte segmente din cifre? Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Bine ar fi sa puna poze cu el desfacut.Atunci se vede exact ce si cum. Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Orleanu Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 La apasarea usoara pe langa disply mai apar si alte segmente din cifre? da, mai apar Link spre comentariu
validae Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Ai probleme fie cu conectorul flexibil dintre display și placă, fie cu banda flexibilă de contact (depinde ce sistem are ceasul).Conectorul flexibil se tasează în timp, iar banda flexibilă se dezlipește din cauza căldurii în timp. Pune totuși poză cu ceasul demontat să vedem ce conexiune folosește și poate ai noroc.... uneori se remediază relativ simplu. @Xragon.....te rog să te abții de la comentarii offtopic....am șters comentariul inutil... Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Orleanu Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Ai probleme fie cu conectorul flexibil dintre display și placă, fie cu banda flexibilă de contact (depinde ce sistem are ceasul).Conectorul flexibil se tasează în timp, iar banda flexibilă se dezlipește din cauza căldurii în timp. Pune totuși poză cu ceasul demontat să vedem ce conexiune folosește și poate ai noroc.... uneori se remediază relativ simplu. @Xragon.....te rog să te abții de la comentarii offtopic....am șters comentariul inutil... o sa il desfac ceva mai tarziu si pun poze Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Orleanu Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 (editat) Am desfacut ceasul si am facut cateva poze Editat Mai 11, 2015 de Bogdan Orleanu Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Dupa cum se vede e cauciuc intre display si placa.Curatata bine cu alcool si placa si sticla la display partea de contacte si cauciucul si ar trebui sa mearga. Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Orleanu Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Dupa cum se vede e cauciuc intre display si placa.Curatata bine cu alcool si placa si sticla la display partea de contacte si cauciucul si ar trebui sa mearga. Am sa incerc si anunt ce am rezolvat. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Orleanu Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Am curatat fiecare componenta a ceasului si tot la fel se vede. alte idei? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum