Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Afisaj ceas defect

Vizitator Bogdan Orleanu

Postări Recomandate

Vizitator Bogdan Orleanu

Salut,

Am si eu o problema cu display-ul ceasului de la masina, si anume nu se mai vede tot. Imi puteti spune daca gasesc sa schimb doar display-ul sau exista vreo metoda de reparare.

Multumesc!

Am pus si poze sa se vada exact despre ce e vorba.

post-246125-0-44792100-1431270695_thumb.jpg

post-246125-0-62834000-1431270704_thumb.jpg

post-246125-0-67708600-1431270710_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• dan cod

2

• Electronicserver

1

• xragon

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Bogdan Orleanu

:scarpin ai uitat sa mentionezi masina, sau e vre-un hibrid ?

nu stiu daca are vreo importanta masina la problema mea. Totusi este vorba despre Autobianchi Y10 an 1996 (asta in situatia daca te ajuta cu ceva)

Link spre comentariu

nu stiu daca are vreo importanta masina la problema mea. Totusi este vorba despre Autobianchi Y10 an 1996 (asta in situatia daca te ajuta cu ceva)

Are, fiindca la Lexus LS400s a fost un flagel cu acele LCD-uri, la toate a cazut displayul dupa un an. Si in cazul de fata e aceeasi problema, trebuie schimbat afisajul, se vede ca e problema de display.

Link spre comentariu

Ai probleme fie cu conectorul flexibil dintre display și placă, fie cu banda flexibilă de contact (depinde ce sistem are ceasul).Conectorul flexibil se tasează în timp, iar banda flexibilă se dezlipește din cauza căldurii în timp.  Pune totuși poză cu ceasul demontat să vedem ce conexiune folosește și poate ai noroc.... uneori se remediază relativ simplu.

@Xragon.....te rog să te abții de la comentarii offtopic....am șters comentariul inutil...

Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Orleanu

Ai probleme fie cu conectorul flexibil dintre display și placă, fie cu banda flexibilă de contact (depinde ce sistem are ceasul).Conectorul flexibil se tasează în timp, iar banda flexibilă se dezlipește din cauza căldurii în timp.  Pune totuși poză cu ceasul demontat să vedem ce conexiune folosește și poate ai noroc.... uneori se remediază relativ simplu.

@Xragon.....te rog să te abții de la comentarii offtopic....am șters comentariul inutil...

o sa il desfac ceva mai tarziu si pun poze

Link spre comentariu

Dupa cum se vede e cauciuc intre display si placa.Curatata bine cu alcool si placa si sticla la display partea de contacte si cauciucul si ar trebui sa mearga.

Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Orleanu

Dupa cum se vede e cauciuc intre display si placa.Curatata bine cu alcool si placa si sticla la display partea de contacte si cauciucul si ar trebui sa mearga.

Am sa incerc si anunt ce am rezolvat. Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări