CBI Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 filtrele minimaliste nu scad nici un randament ci calitatea acustica,asta este problema incintelor Unitra au folosit difuzoare din gama mai ieftina de la Tonsil ,combinate aiurea si implementate prea superficial Link spre comentariu
Vizitator catalin iliescu Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 Revin deci,are cineva de vanzare niste cutii de unitra de 140w? Sau macar daca stie pe cineva care e dispus sa le vanda?Repet nu ma intereseaza starea difuzoarelor caci le inlocuiesc doar cutiile sa fie in regula,sa aibe ornamentele ,masca de protectie fata si filtrele. Poate auziti pe cineva.......Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator catalin iliescu Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 (editat) Iata modelul de unitra pe care il doresc sa-l cumpar, cel din stanga fara difuzoare asa cum am mai scris. Acestea sunt boxele pe care le posed in momentul de fata,cea din dreapta, nu stiu ce putere au intrucat le-am luat sh ,erau mochetate ,posibil unitra ,posibil altus, stiu ca au:bas GDN 30/80/4 si GDM 16/80 tweeterul este schimbat,luat de la tonsil. Vreau sa vad daca este diferenta de sound intre ele si daca e in favoarea celei de 140 raman la ea daca nu pun dif care le am pe cele de 140 si le voi vinde. Editat Mai 23, 2015 de catalin iliescu Link spre comentariu
Vizitator Mada1 Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Puteti achizitiona ALTUS 300, noi. Este o firma la Cluj.Sunt facute in Polonia.Se vand si piese separat.Tonsil.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum