Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Memorii Ram-placa de baza GA-81915P Duo

TestPoint

Postări Recomandate

Salutari, am o placa de baza modelul GYGABITE GA-81915P Duo si vreau sa imi cumpar 4 memorii  ram de cate 1gb fiecare.

Cum placa nu a avut niciun tip de memorie pe ea,as vrea sa stiu care din modelele de mai jos ar fi  compatibil cu placa de baza,sau ce tip de ram  imi recomandati pt placa de baza.

1GB DDR2 667MHz PC2-5300 PC2-5400 DDR2 667 (240 PIN) DIMM Desktop Memoria CL 5

1GB DDR2 533MHz PC2-4200 PC2-4300 DDR2 533 (240 PIN) de memoria DIMM

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TestPoint

2

• gabot

1

Zile populare

Atentie nu poti instala patru module de rami pe aceasta placa. Poti instala ori doua module ddr ori doua module ddr2. A doua varianta cred ca ar fi compatibila.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1929#sp

DDR :

• [*]2 DDR DIMM memory slots (supports up to 2GB memory) [*]Supports 2.5V DDR DIMM [*]Supports dual channel DDR 400/333 DIMM

DDR II :

• [*]2 DDR II DIMM memory slots (supports up to 2GB memory) [*]Supports 1.8V DDR II DIMM [*]Supports dual channel DDR II 533/400 DIMM

* Mixed mode, populating DDR and DDR II memory modules simultaneously is not supported.
* Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări