santamihai Postat Mai 9, 2015 Partajează Postat Mai 9, 2015 Buna seara , Imi poate spune cineva ce telecomanda s-ar potrivi la acest LCD BLOOM BL 20 BLACK ? Multumesc . Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Este foarte greu de gasit o telecomanda pentru acest tip de televizor. Am gasit cateva coduri, pentru telecomenzi programabile; ,,B---o: 99290, 92163, 96696. Eu le-am verificat, insa nu am gasit o telecomanda care sa corespunda acestor coduri. Ulimul cod corespunde cu un Panasonic foarte vechi care o are firma C----n la pozitia 86. Dar aceasta nu are meniu, OK, navigare in meniu.....Se poate incerca, cu programabila, caci telecomenzi, pentru acest LCD, nu prea sunt in circulatie. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 (editat) Buna seara , Imi poate spune cineva ce telecomanda s-ar potrivi la acest LCD BLOOM BL 20 BLACK ? Multumesc . un cod main board, procesor,ceva poze cu meniul Editat Mai 10, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
santamihai Postat Mai 11, 2015 Autor Partajează Postat Mai 11, 2015 Televizorul nu este la mine dar poze cu meniul pot sa atasez . Fotografie1497 jpg Fotografie1495 jpg Fotografie1496 jpg Fotografie1498 jpg Link spre comentariu
tehtronics Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 ai telecomenzi programabile? Link spre comentariu
santamihai Postat Mai 11, 2015 Autor Partajează Postat Mai 11, 2015 Nu. Pentru mine depanarea este doar un hobby ,in general repar pentru cunostinte si prieteni , dar o telecomanda programabila o sa imi cumpar ,.Dumneavoastra de care m-ati sfatui sa iau ? Nu am acces la televizorul de mai sus , eventual sa-i spun proprietarului sa isi cumpere o telecomanda programabila pentru acest model . Multumesc. Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Pentru telecomenzi progamabile, ia legatura cu cu Nicu Neagoie, daca tot esti din Sibiu. Te ajuta el. Il gasesti la magazin pe Str. 9 Mai. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum