Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD BLOOM BL 20 BLACK

santamihai

Postări Recomandate

Buna seara , 

Imi poate spune cineva ce  telecomanda  s-ar potrivi la acest LCD BLOOM BL 20 BLACK ?

Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• santamihai

3

• ceorneialexdru

2

• iuliantv

1

• leoncris

1

Este foarte greu de gasit o telecomanda pentru acest tip de televizor. Am gasit cateva coduri, pentru telecomenzi programabile; ,,B---o: 99290, 92163, 96696. Eu le-am verificat, insa nu am gasit o telecomanda care sa corespunda acestor coduri. Ulimul cod corespunde cu un Panasonic foarte vechi care o are firma C----n la pozitia 86. Dar aceasta nu are meniu, OK, navigare in meniu.....Se poate incerca, cu programabila, caci telecomenzi, pentru acest LCD, nu prea sunt in circulatie.

Link spre comentariu

Buna seara , 

Imi poate spune cineva ce  telecomanda  s-ar potrivi la acest LCD BLOOM BL 20 BLACK ?

Multumesc .

un cod main board, procesor,ceva poze cu meniul

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Nu.

Pentru mine depanarea este doar un hobby ,in general repar pentru cunostinte si prieteni ,

dar o telecomanda programabila o sa imi cumpar ,.Dumneavoastra de care m-ati sfatui sa iau ?

Nu am acces la televizorul de mai sus  , eventual sa-i spun proprietarului sa isi cumpere o telecomanda programabila pentru acest model .

Multumesc.

Link spre comentariu

Pentru telecomenzi progamabile, ia legatura cu cu Nicu Neagoie, daca tot esti din

Sibiu. Te ajuta el. Il gasesti la magazin

pe Str. 9 Mai.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări