Vizitator petreanupaul Postat Mai 9, 2015 Partajează Postat Mai 9, 2015 Buna ziua am un tv Hyundai cu sas Beko E1 tda 9345 imag este desincronizata pe H si V si nu este prea buna am crezut ca este selecto dar dupa ce am pus un DVD dsincronizarea era la fel imag putin imbunatatita dar fara culoare eu banuiesc CI-ul poate imi dati o idee multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Poate fi TDA9345 defect.Am intalnit defectul asta la acest sasiu. Link spre comentariu
Vizitator sustinromania Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 aceeasi problema la un goldstar vreo rezolvare ? multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Ce tip de goldstar?cu ce piese e facut?E desincronizat H si V? Link spre comentariu
Vizitator sustinromania Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 imi cer scuze dnul Dan, eu ma gandeam ca desincronizat inseamna ca se vede incetosat pe verticala si orizontala ceea ce este cazul meu - nu stiu sincer cu ce piese este facut - model CK-21E22X (cel putin asa scrie pe spate) - merge putin si apoi daca ma uit la un film cu subtitrare incepe sa nu se mai inteleaga ce scrie acolo - daca trebuie il desfac sa iti pot spune ce este in el cu scuzele de rigoare ca va trebui sa imi spuneti ce sa caut in el ca sunt chiar la inceput in domeniul asta si nu ma descurc multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum