florindepenatorul Postat Mai 9, 2015 Partajează Postat Mai 9, 2015 Buna ziua, Am schimbat rulmentii la aceasta masina de spalat (Indesit WIE 87) , totul ok , insa cand se roteste , cand spala si mai ales la stoarcere scartie putin garnitura de hublou. Am deschis-o , am verificat, am montat din nou garnitura , si am rotit cu mana tamburul in stanga , in dreapta si totusi scartie putin . Oare sa fie invechita ?? Multumesc Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Mai 9, 2015 Partajează Postat Mai 9, 2015 Cuva a fost capsulata ? Link spre comentariu
florindepenatorul Postat Mai 10, 2015 Autor Partajează Postat Mai 10, 2015 Cuva a fost capsulata ? Da ,a fost capsulata , eu am taiat-o si am schimbat rulmentii , apoi am pus suruburi de 4 mm de jur imprejur si am pus si silicon . Multumesc . Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Atunci cand ai taiat cuva pentru a schimba rulmentii si semeringul,materialul care s-a pierdut prin taiere, a micsorat distanta dintre tambur si garnitura usii .din aceasta cauza freaca. Daca frecarea nu este mare las-o in pace pentru ca in timp se va pasui.Daca merge greu si suprasolicita motorul , demonteaza garnitura si incearca sa o polizezi usor acolo unde vezi ca are urme de frecare. Link spre comentariu
florindepenatorul Postat Mai 10, 2015 Autor Partajează Postat Mai 10, 2015 Atunci cand ai taiat cuva pentru a schimba rulmentii si semeringul,materialul care s-a pierdut prin taiere, a micsorat distanta dintre tambur si garnitura usii .din aceasta cauza freaca. Daca frecarea nu este mare las-o in pace pentru ca in timp se va pasui.Daca merge greu si suprasolicita motorul , demonteaza garnitura si incearca sa o polizezi usor acolo unde vezi ca are urme de frecare. Va multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum